lauantai 20. marraskuuta 2021

Aurinkotuotesuosituksia matkailijoille

Kohta alkaa jo tuntumaan siltä, että matkustaminen on samassa mitassa, kuin ennen koronaa. Tosi moni asiakas on kertonut matkasuunnitelmistaan tai kertovat viettäneensä syysloman Kanarialla tai muualla auringossa.


Ihon suojaaminen auringon uv-säteilyltä on erityisen tärkeää talven etelänmatkoilla.


Ihossa ei ole omaa suojaa

Tuntuu siltä, ettei Suomen kesästäkään ole pitkää aikaa, kun ilmat ovat olleet niin lämpimiä. Kuitenkin sen verran on kulunut aikaa, ettei kesän rusketus suojaa ihoa enää yhtään. Tämä kannattaa huomioida, jottei tule vahinkoja palamisen kanssa.
Kasvoille hyvä suoja on Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50, jota on nyt saatavilla kahta eri kokoa (50ml 69€ ja 100ml 115€). Tämä viidenkympin suojalla oleva hoitava päivävoide toimii myös Suomen talvisäässä, joten sen käyttöä voi jatkaa kotiin tullessaan. Tietysti sen voi myös säästää kevättalveen, kun lumesta heijastuva säteily rasittaa ihoa. 
Koko vartalolle ja myös kasvoille sopiva suojavoide on Dermalogican PROTECTION SPORT SK50 (39€), joka on mieleinen koko perheelle. Se on hyvin ohut voide, vaikka suojakerroin on korkea, joten se imeytyy hyvin ja levittyy nopeasti. Myös miehet ja lapset tykkäävät sen koostumuksesta. 
Euroopan kaupunkilomilla toimii hiukan alhaisempikin uv-suoja esimerkiksi Dermalogican PRISMA PROTECT SK30 (65€). Se on ohut kosteusvoide ja sopii kaikille ihotyypeille. Samoin SKIN PERFECT PRIMER SK30 (49€) meikinpohjustusvoide antaa hyvän suojan kaupunkilomalle, ellei aurinko ihan helota. Skin Perfect Primer SK30 suojaa myös ilmansaasteilta ja pakokaasuilta.

Matkaunelmia

Itse en ole vielä suunnitellut ulkomaanmatkaa, vaikka mieli kovasti tekeekin. Nyt näyttää tuo koronatilanne menevän pahempaan suuntaan, enkä halua ottaa sitä riskiä, että sairastuisin jossain ulkomailla. Luulen, että meidän matkailu siirtyy ensi vuoden puolelle, jos keväällä pääsisi johonkin sotahistoriakohteeseen. 
Rusketusta ei siis ole tiedossa, joten otan värin purkista. Käytän edelleen Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION NYT 49€ (65€) jauhemaista meikkivoidetta ja sävyä Warm Beige, joka tuo lämpimän sävyn iholle. Olen melkein albiino ihon väriltäni, mutta siitä huolimatta tämä beige-sävyinen meikkivoide ei ole minulle liian tumma. 
Mineraalipigmentti on upea raaka-aine, koska se taittaa valoa, eikä näytä paksulta maalilta. Se hukkuu hyvin ihon omaan väriin ja näyttää luonnolliselta, eikä jätä rajaa kaulaan tai hiusrajaan. Suosituimmat sävyt Natural Mineral Foundation meikissä ovat Honey ja Cool Beige
Toinen Tähtitarjouksena oleva meikkivoide on LIQUID MINERAL FOUNDATION NYT 65€ (79€), joka on ohut nestemäinen meikkivoide. Siinä vaalein sävy on Pebble ja suosituin lämmintä sävyä antava Sun Kissed. Näin talvea odotellessa on hyvä muistaa, että meikki on erinomainen suoja tuulta, pakkasta ja lämmönvaihteluja vastaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti