keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Black Fridayn top ten

Palaan vielä Black Friday tapahtumaan ja kerron minkälaista palautetta sain eri tuotteista ja mitkä olivat suosikkiostoksia. Nämä tapahtumat ovat tärkeitä myös siksi, että ihmisillä on aikaa jäädä kertomaan omia käyttökokemuksiaan ja nehän ovat arvokasta tietoa.


Luukku 1: Aina ihmisen hymyillessä ja etenkin nauraessa hän tuo elämään jotakin tärkeää. -Laurence Sterne


Kuorintatuotteet kiinnostivat

Nyt, kun analysoin viikonlopun ostoksia, huomaan kuorinta-aineiden olevan suosikkeja. Tämä on hyvä merkki oikeasta ihonhoidosta, että ensin kuoritaan kuiva hilseilevä solukko pois ja vasta sitten rasvaillaan. 
iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM (109€) oli selvästi suosituin kuorintatuote ja sitä osasin odottaakin. Active Peel System on niin huipputuote, että olisin ihmetellyt kovasti, ellei sitä olisi löydetty. Se on jenkeissä ihan supersuosittu ja niin se tulee olemaan Suomessakin. Active Peel System on ammattitason vaikutuksia kotihoidossa ja toivon kaikkien löytävän tämän kuorinnan.
Dermalogican HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) kuorintanaamio on jo monella käytössä ja siitä kuulinkin kehuja. Asiakas kertoi, että hän on saanut pintakuivan sekaihon paljon parempaan kuntoon, kun on käyttänyt Hydro Masque Exfoliantia joka kolmas päivä. Kuorinta ja naamio tulevat tehtyä, kun ne ovat yhdessä tuotteessa, eikä vaikutusaika ole kuin 5-7 minuuttia. 
Vanha tuttu DAILY MICROFOLIANT (51€) pitää kyllä edelleen pintansa ja on kuorinnoista suosituin. Se on niin helppo käyttää ja jättää niin hyvän ja puhtaan tunteen, ettei sen suosiota ohiteta. Uusi DAILY GLYCOLIC CLEANSER (150ml 36€) kevyesti kuoriva puhdistusgeeli oli monen ostoskorissa ja tietysti uutuustuote kiinnostaa. Tämä puhdistusgeeli onkin kiva vaihtelu kenelle tahansa ja se ei ole liian voimakas herkällekään iholle.

Meikkisuosikit

Nyt meikkejä ostettiin enemmän kuin koskaan ennen näissä tarjoustapahtumissa. XTREME LASHES luomivärikynät (35€) olivat eniten ostettuja ja väri Mahogany oli nyt suosikki. Silmänrajauskynissä suosikit olivat Graphite tumman harmaa ja Cognac, joka on konjakin ruskea ja hiukan kultapigmentillä sävytetty. 
Huulipunia ja huulikiiltoja ostettiin varmaan enemmän kuin yhteensä koko vuotena. JOAN COLLINS huulikiille sävy Ava oli suosikki ja YB:n huulipunista Invite Only lähti myös monelle mukaan. Tuo Invite Only huulipunasävy kuuluukin jouluun ehdottomasti, koska se on niin kaunis tummanpunainen, joka on taitettu kullalla. Olen harvoin tykästynyt kirkkaaseen punaiseen niin paljon, kuin tähän huulipunaan.
Olin myös ilahtunut, että moni osti Dermalogican HYDRABLUR PRIMER (51€) meikinpohjustustuotteen, joka supistaa huokoset ja tasoittaa ihon pinnan. Tosi kiva, että tämä Dermalogican toinenkin primeri löydettäisiin SKINPERFECT PRIMER SK30 (49€) rinnalle. Hydrablur Primer tasoittaa tosi hyvin ihon pikkuvirheet ja kirjavuuden, eikä iho näytä yhtään meikatulta. 1 kommentti:

  1. Anonyymi21:16

    Kiitos naamiosetti kaupanpäällisestä, mukava päästä testaamaan. Eniten odotan active peel kuurin käyttöä :) Timo

    VastaaPoista