torstai 30. joulukuuta 2021

Tehohoitokuuri kotona

Ellei pääse käymään kosmetologilla kasvohoidossa, kannattaa tehdä kotona hoitokuureja, jolloin ihonhoidon tulokset moninkertaistuvat. Myös kasvohoitojen jälkeen kannattaa tehostaa kotihoitoa, koska tuotteiden imeytyvyys ja vaikutukset paranevat.


iS Clinical valmistaa tehokkaimmat, mutta turvalliset ammattitason kotihoitotuotteet. Moni on nyt Tammialessa!


Tehokuuri iS Clinicalin tuotteilla

iS Clinical on ainoa Suomessa myytävä kosmetiikkasarja, joka käyttää farmaseuttisen tason raaka-aineita. Raaka-aineet ovat puhtaudeltaan ja teholtaan samoja, mitä lääketeollisuus käyttää ja siksi tuotteet ovat todella tehokkaita. Mikään muu ammattisarja ei valmista kotikäyttöä varten näin tehokkaita, mutta turvallisia tuotteita.
Syksyllä myyntiin tullut ACTIVE PEEL SYSTEM NYT 79€ (109€) on aivan ainutlaatuinen teholtaan ja sen vaikutukset näkyvät heti. Active Peel Systemiä suosittelen vanhenevalle ja kuivalle iholle näin talvella joka kolmas ilta ja tuotteet saavat vaikuttaa yön ylitse. Kolmikymppiset, joilla on rasvoittuvampi iho, voivat käyttää Active Peel Systemin joka toinen ilta. Active Peel System ei ole pelkästään vanhenevan ihon hoito, vaan se uudistaa hyvin myös tukkeutunutta, näppyläistä ja arpista ihoa. 
Tämän Active Peel Systemin yhteydessä yli nelikymppisten kannattaa käyttää YOUTH SERUMian NYT 139€ (183€), jonka kiinteyttävät ominaisuudet ovat näkyvät ja tuntuvat. Youth Serum on myös hyvä kosteuttaja näin talvella ja sitähän voi käyttää tehoaineena myös silmien ympärille.    
Hyvä lisäkosteutus myös nuoremmille on HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE 120g NYT 69€ (95€) ja 50g NYT 43€ (55€), jonka voi myös jättää yöksi. Tehohoitokuurina näppyläiselle, pintakuivalle ja aknearvista kärsivälle iholle suosittelen joka toinen ilta Active Peel Systemiä ja joka toisena Hydra Intensive Cooling Masqueta. 


Nelikymppisen tehokuuri

Nelikymppiselle sekaiholle, jolla on hiukan herkkyys ja punoitustaipumusta sopii seuraavanlainen tehokuuri: Kuori iho joka kolmas päivä iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE NYT 89€ (119€) kuorinnalla, joka käy herkälle couperosa-ihollekin. Hyvin kuoritulle iholle tehoaineet imeytyvät parhaiten. 
Ota käyttöön THE ESSENTIAL CLARITY TRIO NYT 85€ (117€), jossa on kolme eri seerumia ja ne riittävät noin kolmen viikon kuuriin. Käytä iltaisin ACTIVE SERUM 15ml NYT 79€ (99€) ja 30ml NYT 129€ (165€) sekoitettuna HYDRA-COOL SERUMiin (69€) ja sen päälle REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 85€ (109€). Aamuisin laitetaan ensin PRO-HEAL SERUM 30ml NYT 139€ (179€) ja sen päälle tuo sama Reparative Moisture Emulsion.
Silmien ympärille suosittelen tehokuuriksi C EYE SERUMia NYT 62€ (72€) ja sen päälle erittäin tehokkaasti ryppyjä ehkäisevää YOUTH EYE COMPLEXia NYT 89€ (119€).
Sen jälkeen, kun tuo kolmen viikon The Essentials -pakkaus on loppu, suosittelen seerumiksi Pro-Heal Serumia, jonka isompi koko 30ml on myös Tammialessa. Voiteena voi jatkaa Reparative Moisture Emulsionia, joka riittää 6-8 viikkoa käytössä. Myös Tri-Active Exfoliating Masque kuorinnan käyttöä jatketaan vähintään kaksi kertaa viikossa. Jos iho on hyvin pintakuiva ja hilseilevä Hydra Intensive Cooling Masque naamio on tehokas apu siihen ja sitä voi käyttää joka kerta kuorinnan jälkeen ja jättää yöksi vaikuttamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti