tiistai 14. joulukuuta 2021

Joululahjaideoita!

Olen koonnut hoitolaan ja verkkokauppaan muutamia kivoja ja edullisia pikkulahjoja läheisille. Saatavilla on käsivoiteita, jalkavoiteita, jalkakylpyaineita, ihonhoitotuotteita ja tuoksusaippuasieniä ja hinnat ovat 15-30€ välillä. Harmillista, että tuotteet saapuivat myöhässä hoitolaan, mutta onhan tässä vielä aikaa jouluun. 

 TUOKSUSAIPPUASIENI & VARTALOVOIDE NYT 25€ (38€) ja kumpikin tuote on ruusun tuoksuinen. Vartalovoide on ARGAN THERAPY DAMASK ROSE (19€), joka imeytyy nopeasti ja jättää sileän sekä pehmeän ihon.

ARGAN THERAPY DAMASK ROSE KÄSISAIPPUA & KÄSIVOIDE NYT 19€ (29€) ruusun tuoksulla. Raikas ruusun tuoksu tekee käsienpesustakin ylellisen kokemuksen ja pakkasen kuivattamat kädet tarvitsevat käsivoidetta. Käsivoide imeytyy heti, eikä jätä käsiä rasvaisen tuntuiseksi.

PIELOR HAND AND BODY CREAM KÄSI- ja VARTALOVOIDE & TUOKSUSAIPPUASIENI NYT 19€ (31€) mansikan tuoksulla tuo kesän talven keskelle. 

PIELOR TIARE PARADISE SUIHKUVAAHTO & VARTALOVOIDE NYT 19€ (30€). Tuotteen uusi tuoksu on Tiare-kukasta saatu ja se on hyvin mieto ja hienostunut. 

CCS KÄSIVOIDE & JALKAVOIDE NYT 29€ (34€). CCS -hoitosarja on tehty diabeetikoille ja siksi nämä tuotteet ovat erityisen hoitavia. Niissä ei ole hajusteita, eikä väriaineita. Sarjaan kuuluu myös hajustamaton vartalovoide (21€). 

FOOT FACTORY JALKAKYLPY & HOHKAKIVI NYT 15€ (24€). Foot Factoryn tuotteet ovat hauskasti jalan mallisia ja jalkakylpy tuoksuu raikkaalta mintulta. Sopii hyvin lahjaksi myös miehelle. Jalkakylvyn lisäksi Foot Factorylla on jalkakuorintavoide ja yhteishinta JALKAKYLPY & JALKAKUORINTA NYT 15€ (24€) 


Huomioi myös nämä ihonhoitopakkaukset, jotka ovat tarpeellisia lahjoja aivan kaikille: 

Erittäin hyödyllinen lahja itselle ja läheisille on Dermalogican DIY-KASVOHOITOPAKKAUKSET (22€-38€), joilla voi tehdä tee-se-itse-kasvohoidon kotona. Vaihtoehtoja on seitsemän ja pakkauksessa on mukana kaikki tuotteet pieninä kokoina, joita tarvitset kotikasvohoitoon. Mukana on myös laminoitu selkeä suomenkielinen ohje, miten hoito tehdään.

KOSTEUTA JA SUOJAA -LAHJAPAKETTI NYT 59€ (norm.110€) sisältää SKIN SMOOTHING CREAM (50ml) kosteusvoiteen, INVISBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 (50ml) suojaavan päivävoiteen uv-suojakertoimella 30 ja matkakoon INTENSIVE MOISTURE CLEANSER -puhdistusmaidosta.

CLEAR START -tuotteet nuorelle iholle korjaavat monta ongelmaa ja ovat parasta laatua, mitä nuoren iholle voi käyttää:

  • Rasvoittuvan ja sekaihon paketti sisältää CLEARING FOAMING WASH pesugeelin, COOLING AQUA JELLY talineritystä tasapainottavan kosteusvoiteen ja FLASHFOLIANT vaahtokuorinnan.

 
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti