tiistai 7. joulukuuta 2021

Tähtitarjoukset 20.12.-21 saakka

TÄHTITARJOUKSINA jouluviikon maanantaille 20.12. saakka ovat Dermalogican RETINOL CLEARING OIL NYT 58€ (norm.73€) näppyjä ja ryppyjä korjaava seerumi ja iS Clinicalin BODY COMPLEX NYT 55€ (norm.79€) vartalovoide.


Luukku 7: Kun uskot unelmiisi, alat kasvaa niitä kohti. -Tommy Hellsten


Suusuoja aiheuttaa näppyjä ja kuivumista

Retinol Clearing Oil seerumi on tarkoitettu kaikille niille, jotka pähkäilevät, miten iho rauhoittuisi. Suusuojan käyttö, vuodenaika ja hormonaaliset tekijät saavat ihon epätasapainoon, eikä oikein tiedä onko iho rasvainen vai kuiva. Yleensä finnejä ja muita näppyjä syntyy helposti, mutta toisaalta iho on kuiva ja rypytkin jo vaivaavat. Tässä tapauksessa oikea hoito on Retinol Clearing Oil seerumi, jota käytetään aamulla ja illalla kosteusvoiteen alla.
Ainoastaan ruusufinniin taipuvaiselle iholle en tätä seerumia suosittele, koska retinoli ei käy ruusufinniin. Silloin, kun iho on hyvin herkkä ja helposti punoittava, niin Retinol Clearing Oilia voi käyttää aluksi vain iltaisin ja parin viikon käytön jälkeen aamuin ja illoin.
Retinol Clearing Oil on todella ohut öljy ja tämä öljymäisyys estää retinolin hilseilyttävän vaikutuksen. Seerumissa on siis samalla kertaa öljyn hyvät puolet, mutta myös retinolin tehokkaasti ihoa uudistava vaikutus. Retinolin vaikutuksesta Retinol Clearing Oil nopeuttaa myös finnien parantumista ja kirkastaa ihon väriä. Jos sinusta tuntuu, että olet kokeillut jo kaiken mahdollisen oikukkaaseen ihoosi, niin älä heitä toivoa, vaan kokeile Retinol Clearing Oilia.




Vartalohoitoa joululahjaksi

iS Clinicalin Body Complex vartalovoide sopii joululahjaksi itselle tai läheiselle. Yksi syy, miksi halusin tämän voiteen tarjoukseen on se, että siitä saa tarpeellisen joululahjan ikäihmiselle. Body Complex ei sisällä ärsyttäviä hajusteita, eikä väriaineita, mutta sen raaka-aineista tulee miellyttävän hento tuoksu. Voide on nopeasti imeytyvä, mutta laadultaan runsaan täyteläinen ja hoitava, joten pienikin määrä parantaa ihon hyvinvointia.
Vanhuksen silkkipaperin ohuelle vartalon iholle Body Complex on kuin hoitavaa balsamia. Siinä ei ole ärsyttävää tuoksuainetta, mutta mielihyvää tuottava tuoksu, joka voittaa perusvoiteiden kirpeän hajun. Voidetta ei tarvitse kuin kevyesti sipaista, niin se jo estää ihon kuivumista ja kutinaa. Sen jaksaa vanhus tehdä väsyneenäkin tai kipeillä sormillaan. Toivon, että mahdollisimman moni huomioisi tämän vanhuksen ihon kosteuttamisen ja hoidon tarpeen.
Body Complexin tehokkaat raaka-aineet vitamiinit ja antioksidantit ovat tärkeitä näin pakkasaikaan, kun iho kuivuu nopeasti. Vartalon ihon säännöllinen voitelu kannattaa aloittaa nyt, jottei sitten tammikuussa iho kutise ja hilseile eli ennaltaehkäisy on tehokkainta hoitoa. 
Body Complexin ihoa pehmentävä ja silottava vaikutus on mieleistä myös kumppanille. Miellyttävä ja kevyt raaka-aineista tuleva tuoksu häipyy nopeasti, eikä aiheuta muillekaan niiskutusta ja ärsytystä. Yleensähän vartalovoiteet ovat voimakkaasti hajustettuja tai sitten lääkkeen hajuisia perusrasvoja. Siksi Body Complexin tehokas vaikutus ja miellyttävä tuoksu on toimiva yhdistelmä. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti