tiistai 21. joulukuuta 2021

Tähtitarjouksina vuoden suosikkituotteet

TÄHTITARJOUKSET 3.1.-22 asti ovat Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100ml NYT 59€ (75€) hoitovoide ja iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX 42€ (52€) puhdistusgeeli. Kumpikin tuote on vuoden 2021 suosikki! Halusin laittaa nämä kaksi tuotetta joulutarjoukseen, jotta moni voisi ostaa itselleen joululahjarahoillaan laatukosmetiikkaa.Kosteusvoide kenelle tahansa

Intensive Moisture Balance on kosteusvoide, joka sopii aivan kenelle tahansa. Rasvainenkin iho voi hyvin näin talvella Intensive Moisture Balancen voimalla, koska siinä on runsaasti kosteuttavia ja suojaavia aineita.
Intensive Moisture Balance on ollut myynnissä jo yli kaksikymmentä vuotta ja en ole koskaan kuullut kenenkään moittivan sitä. Yleensä jokaisesta tuotteesta tulee jotain negatiivistakin palautetta, koska kaikki eivät pidä samoista asioista, mutta Intensive Moisture Balance on kaikkien suosikki.
Tämä kosteusvoide käy kaikenikäisille ja sitä voi käyttää sekä yö että päivävoiteena eli se on ns.24-tunnin voide. Myös meikin alla se toimii hyvin ja meikkivoide levittyy sen päälle sileästi.


Cleansing Complex on enemmän kuin puhdistusgeeli

Tässä blogissakin on kommentoitu sitä, miten erinomainen vaikutus Cleansing Complexilla on. Siinä on aavistuksen omainen kuoriva ominaisuus, mikä parantaa ihon toimintaa ja tasapainottaa hilseilyä sekä talineritystä. 
Se ei kuivata minunkaan rutikuivaa ihoani ja poistan usein sillä myös silmämeikin. Laitan kosteaan vanutyynyyn hiukan Cleansing Complexia ja pyyhin sillä ensin silmämeikin pois ja sitten vasta pesen koko kasvot. Paksukin meikkivoide liukenee hyvin Cleansing Complexilla ja huokosista tulee täysin puhtaat. 
Nekin, jotka inhoavat perinteisiä puhdistusmaitoja, pitävät Cleansing Complexista, koska se huuhtoutuu vedellä pois niin helposti. Kuivalla iholla se sulattaa kuivaa hilseilyä ja seuraavaksi käytettävät hoitotuotteet imeytyvät paremmin.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti