sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Seerumilla iho nuoremmaksi

iS Clinicalin YOUTH SERUM (30ml 183€) on kaikkea sitä, mitä vanheneva iho tarvitsee tähän vuodenaikaan. Itselleni se on luottotuote, johon palaan aina uudelleen ja nyt kun taas välillä koekäytin muita seerumeja, niin oli suuri ilo palata takasin Youth Serumiin


Luukku 19: Jos se ei ole oikein, älä tee sitä. Jos se ei ole totta, älä sano sitä. -Marcus Aurelius


Kosteutta ja kiinteyttä yhtäaikaa

Youth Serum on siitä erilainen geeliseerumi, että se sisältää suuren määrän kiinteyttäviä raaka-aineita, eikä pelkästään kosteuttavia. Ikääntyessä ihon kimmosäikeet kollageeni ja elastiini auttamattomasti venyvät ja löystyvät, joten niiden vahvuuteen tarvitaan tukea. 
Kosteuden puute tekee vanhenevan ihon kurttuisen ja epätasaisen näköiseksi. Youth Serumin kosteus imeytyy soluväliaineeseen ja tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän. Kosteutus palauttaa nuoruuden pyöreyttä ihoon ja ilmejuonteetkin pehmenevät.
Youth Serum on isossa 30ml pipettipullossa ja siitä otetaan 2-3 tippaa kerrallaan levitettäväksi puhtaalle iholle aamulla ja illalla. Tuo pullo on tuplakoko verattuna yleensä iS Clinicalin seerumeihin, joten se ei ole yhtään sen kalliimpi käytössä kuin muutkaan seerumit. Tämä pullo riittää noin 2,5-3kk, kun sitä käytetään aamulla sekä illalla. 
Voiteeksi sen päälle sopii mikä tahansa iS Clinicalin, Dermalogican tai Dermatuden hoitovoide, mutta tehokkain yhdistelmä sen kanssa on iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CRÉME (50ml 229€ ja 100ml 399€). Voin sanoa, että tehokkain vanhenevan ihon kotihoitoyhdistelmä, mitä minulla on myynnissä on tämä Youth Serum ja Youth Intensive Créme. 
Alle nelikymppinen tai rasvoittuvan ihon omaava voi käyttää voiteena myös YOUTH COMPLEXia (183€), joka on kesällä hyvä kosteusvoide kuivallekin iholle.


Youth Serum sopii myös silmänympäryksille

Yksi Youth Serumin loistavista ominaisuuksista on se, että sitä voi käyttää myös silmien ympärille. Tämä kiinteyttävä ja kosteuttava geeli silottaa todella hyvin kuivaa ja rypistynyttä silmäluomea. Sen päälle suojaavaksi silmänympärysvoiteeksi sopii YOUTH EYE COMPLEX (119€) ja näin tulee silmänympäryksetkin hoidettua parhaalla mahdollisella tavalla. 
Joulukuun alun pakkasaika sai silmänympärykseni kuivumaan niin, että ne lähes kutisivat. Tämä Youth Serum oli nopea pelastus ja jo parin käyttökerran jälkeen kuivuus katosi. 
Yleensä levitän tämä seerumin niin, että ensin laitan suuremman määrän koko kasvoille sekä kaulalle ja loput taputtelen kevyesti silmänympäryksille. Laitan tämän seerumin päälle vielä erillisen silmänympärysvoiteen, koska luomeni ovat niin rutikuivat. Ellei kärsi suuremmin kuivuudesta tämä Youth Serum riittää yksinäänkin silmänympärysvoiteeksi. Youth Serum on tosi hyvä joululahja itselle ja toivon, että mahdollisimman moni pääsee sitä käyttämään. 
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti