torstai 9. joulukuuta 2021

Lahjaksi vartalonhoitotuotteita

Aika moni pohdiskelee, mitä hankkisi joululahjaksi perheelle ja ystäville. Yleensä vakioasiakkaani, niin kuin minä itsekin, haluavat antaa lahjaksi jotain, millä on käyttöä. Hyvä ratkaisu on vartalonhoitotuotteet, jotka ovat kaikille tarpeellisia.


Luukku 9: Asiat, jotka tekevät minut erilaiseksi, tekevät minut. -Nalle Puh


Tähtitarjouksessa Body Complex

Erinomainen lahjaidea on Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin BODY COMPLEX NYT 55€ (79€) vartalovoide, joka on todella tehokas kosteuttaja ja se hoitaa pian kuntoon ohuen ja kuivan ihon. Body Complex sisältää paljon tehokkaita vaikutusaineita, niin kuin muutkin iS Clinicalin hoitotuotteet. Se on täysin erilainen kuin markettien voiteet ja yksi pullo riittääkin kolminkertaisesti sen ajan, kuin halvemmat tuotteet. 
Suomalaiset hoitavat valitettavan huonosti vartaloaan, vaikka juuri meidän säätilassa kosteutusta tarvittaisiin. Jokainen on kokenut, miten helposti sääriin ja käsivarsiin kertyy hilseilevän kuiva suomumainen kerros. Usein kuivunut iho kutisee ja se voi olla kohtalokasta varsinkin vanhuksille. Kutina pakottaa raapimaan ja siitä vanhuksen ohut iho rikkoutuu helposti ja alkaa tulehtumaan. 
Body Complex on miellyttävä käyttää, koska se imeytyy nopeasti. Harvemminkin käytettynä Body Complexin runsaat vaikutusaineet pitävät ihon terveempänä ja vähemmän kuivana. 
Vaikka muistutan näiden vanhusten ihonhoidosta eniten, niin Body Complex on ihana voide kenelle tahansa. Myös miehet pitävät siitä, koska se on hajusteeton ja nopeasti imeytyvä.

Tuoksusaippuasienet ovat joulun lahjahitti

Tuoksusaippuasieniä (19€) myyn jatkuvasti lahjoiksi, koska ne ovat aina tarpeellisia pesutuotteita. Joululahjana ne ovat kivan hintaisia ja herättävät ihastusta saajassaan. Yleensä en ollenkaan suosittele saippuaa vartalonkaan pesuun, mutta näiden Tuoksusaippuasienten koostumus on ihanan pehmeä ja geelimäinen, joten ne eivät kuivata ihoa yhtään, vaan iho jää joustavan pehmeäksi. 
Tuoksuissa on valinnan varaa ja hyvin moni tuoksuherkkä sietää nämä hedelmien ja marjojen tuoksut. Tuoksut eivät ole mitään parfyymisekoituksia, vaan raikkaita esim. mansikan, sitruunan tai vadelman tuoksuja. Saatavana on myös täysin tuoksuton versio tai hyvin kevyitä yrttituoksuja esimerkiksi sitruunaruoho, aloe ja laventeli. 
Dermalogican vartalokuorinta THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) on myös tärkeä tuote vartalon ihon hoidossa. Kirjoitinkin jo tästä suomumaisesta hilseilystä ja juuri sitä kannattaa ennaltaehkäistä vartalokuorinnan avulla. Thermafoliant Body Scrub irrottaa kuolleen solukon ja vartalovoide imeytyy sekä vaikuttaa paremmin. Paras tulos kuorinnalla saadaan saunomisen yhteydessä, kun ensin oleillaan saunan löylyissä tarpeeksi pitkään, jotta iho ehtii kunnolla pehmetä ja vettyä. 
Sen jälkeen Thermafoliant Body Scrub levitetään iholle ja sitä voidaan iholla hieroa käsin tai pesusienen tai pesuliinan avulla. Silloin, kun kuorintavoidetta käytetään ei tarvita muuta suihkugeeliä, vaan pelkkä Thermafoliant Body Scrub riittää. Kokeilkaapa vaikka joulusaunassa, miten hyvin vaikuttaa tehokas kuorinta ja sitten ylellisen ihana Body Complex vartalovoide.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti