keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Nyt alkaa Tammiale!

Järjestin viime tammikuussa ensimmäisen kerran Tammialen ja se otettiin vastaan todella hyvin. Ilmeisesti on totuttu, että joulun jälkeen voi ostoksia tehdä edullisesti ja näin koronan aikaan verkkokauppa on tärkein ostosten tekopaikka.


TAMMIALE hoitolassa ja verkkokaupassa 9.1. asti!


Tammiale

Nyt olen pystynyt neuvottelemaan osaan tuotteista 25-35% alennukset ja kannattaakin katsoa verkkokaupan TAMMIALE kunnolla läpi, mitkä olisivat itselle tarpeelliset ostokset. Alennukset ovat voimassa sekä hoitolassa että verkkokaupassa. 


Invisible Physical Defense päivävoide on erityisen hyvä näin talvella, koska se suojaa tuulelta, kosteudelta, auringolta ja maskin hankaukselta. Seka- ja rasvaiselle iholle se sopii yksinäänkin, mutta tähän aikaan vuodesta suosittelen kuivemmalle iholle lisäksi jonkun hoitovoiteen tai seerumin sen alle. 
Tammialessa on tuotteita, joita kaikkien kannattaa kokeilla elleivät ne ole jo nyt käytössä. Esimerkiksi iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM NYT 79€ (109€) uudistava kuorintamenetelmä on ammattitason teholla varustettu silottava ja kiinteyttävä kasvohoito kotikäyttöön. Hoitomenetelmään kuuluu kaksi pussiin pakattua liinaan, joista ensimmäisen tehoaine levitetään iholle vaikuttamaan noin kolmeksi minuutiksi. Se on erittäin tehokas uudistava hoitovaihe, joka hiukan kihelmöi ja suoraan sen päälle pyyhitään toisesta liinasta kosteuttava ja silottava tehoaine, joka jää yöksi vaikuttamaan. Aamulla iho on ihanan sileä ja pehmeä. Active Peel System käytetään 2-3 päivän välein.


Edulliset perushoitotuotteet

Talvi on hyvin vaativa ajankohta iholle ja kotihoitoa pitää tehostaa ja varsinkin seerumeihin kannattaa panostaa. Tehokkain seerumi on iS Clinicalin YOUTH SERUM 30ml NYT 139€ (183€), joka on superkosteuttava ja kiinteyttävä yhtä aikaa. Youth Serum on lempiseerumini, koska sen vaikutus tuntuu heti. Huomioi, että Youth Serumin pakkaus on 30ml eli tuplakoko muihin seerumeihin nähden, joten se ei ole yhtään kalliimpi kuin muutkaan seerumit.
Tarjouksessa on myös PRO-HEAL SERUM 30ml NYT 139€ (179€), joka on monen herkkäihoisen pelastus. Pro-Heal Serum sopii myös ruusufinniin ja couperosa-iholle. Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM 30ml NYT 58€ (78€) on ollut koko vuoden todella suosittu seerumi sen kirkastavan ja korjaavan vaikutuksen vuoksi. Se sopii aivan kaikille ihotyypeille ja poistaa iholta talven harmauden ja kalpeuden.
Silmänympäryksiin kannattaa erityisesti satsata talvella ja iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX NYT 89€ (119€) on hyvä hidaste rypistymiselle ja veltostumiselle. Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM NYT 43€ (58€) on kaikille tuttu suojaava silmänympärysvoide, joka sulaa ihon rakenteeseen. Se suojaa ohutta silmänympärysihoa kyynelnesteeltä, tuulelta ja sateelta. Samalla Multivitamin Power Firmiä voi käyttää huuli- tai suunympärysvoiteena.
Nyt kannattaa kokeilla myös silmäpusseihin ja rypistymiseen tarkoitetut Dermatuden ANTI-AGEING EYE PADS NYT 39€ (49€). Itse en selviäisi joulun ajan suolaisen ruuan aiheuttamista silmäpusseista ilman näitä silmälappuja. 
Atoopikoille silmänympäryksen kuivuusihottumaa torjumaan paras tuote on Dermalogican STRESS POSITIVE EYE LIFT NYT 42€ (57€), jonka voi jättää yöksi vaikuttamaan. Se rauhoittaa kutinaa ja  kuumotusta sekä estää ihon rohtumista rikki.
Huomioi myös, että talviajan suosituin yö- ja päivävoide SUPER RICH REPAIR NYT 69€ (93€) on nyt edullinen ja sen avulla iho selviytyy talven haasteista ilman hilseilyä ja kiristystä.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

1 kommentti:

  1. Kiitos tästä! Muutama loppumassa oleva tuote näyttää olevan tarjouksessa, joten tilausta laittaamaan♥️

    VastaaPoista