tiistai 28. joulukuuta 2021

Vuoden paras tuote on iS Clinicalin Active Peel System!

Jos minulta kysytään, mikä on tämän vuoden aikana tulleista uutuuksista paras, niin voin heti sanoa sen olevan iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM (109€) kuorintahoito kotikäyttöön. Tuote tuli myyntiin loppuvuodesta ja kaikki sitä kokeilleet ovat ihastuksissaan.


Vuoden 2021 kirkkaasti paras uutuustuote on iS Clinicalin Active Peel System.


Ammattitason hoito kotikäyttöön

Active Peel System on täysin erilainen hoitotuote kuin mikään aikaisempi ja se silminnähden silottaa ja tasoittaa ihoa. Tuotteen vaikutusaineet ovat erittäin tehokkaita, mutta ne eivät millään tavalla ärsytä tai rasita ihoa. 
Active Peel System on kaksivaiheinen ja hoitoaineet pyyhitään ihoon yksittäispakatuista hoitoliinoista. Step 1 eli pussi ykkösen hoitoliinasta pyyhitään puhtaalle iholle kuoriva ja ihoa uudistava seos. Se saa vaikuttaa noin kolme minuuttia ja siitä tulee viileän kihelmöivä tunne iholle. 
Sen jälkeen levitetään iholle Step 2 eli pussi kakkosen hoitoliinassa oleva neste ja se jätetään vaikuttamaan yön ylitse. Tämä kakkosvaihe rauhoittaa täysin kaiken kihelmöinnin ja iho tuntuu sileältä, raikkaalta ja puhtaalta. 
Mikään aikaisempi kotihoitotuote ei ole antanut niin hyvää ja näkyvää tulosta iholle ja tuote on lisäksi helppo käyttää. Active Peel System sopii kaikille ihotyypeille, paitsi aktiiviseen ruusufinniin ja herkistyneelle iholle. Suosittelen tuotetta yli 25-30-vuotiaille ja se on myös epäpuhtaalle iholle hyvä tasapainottaja.


Active Peel System antaa näkyviä tuloksia pitkäksi aikaa

iS Clinical lupaa Active Peel Systemistä sekä lyhyen että pitkän aikavälin tuloksia, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteen vaikutus näkyy heti, mutta hoidon vaikutukset tehostuvat pidemmän käytön myötä. Paketissa on viisitoista hoitopussiyhdistelmää ja niitä käytetään noin joka toinen päivä eli paketti riittää kuukauden tehohoitoon.
Herkälle ja hyvin kuivalle iholle suosittelen näin pakkasaikaan käyttöä vain joka kolmas ilta ja näin käytettynä pakkaus riittää puolitoista kuukautta. Active Peel Systemiä voi käyttää jatkuvasti ja sitä suosittelenkin, mutta samana iltana ei kannata käyttää muita kuorinta-aineita. Eikä siis pesun jälkeen käytetäkään kuin vain tämä Active Peel System.
Seuraavana päivänä voi ihan hyvin käyttää ja kannattaakin käyttää jotain toista kuorinta-ainetta. Esimerkiksi Dermalogican kuorivaa naamiota HYDRO MASQUE EXFOLIANTia (59€), joka on samalla kosteusnaamio. 
Aivan ihanan tuloksen olen saanut, kun illalla käytän tämän Active Peel Systemin ja aamulla puhdistan ihon ja laitan MELTING MOISTURE MASQUEn (71€) päiväksi meikin alle. Iho on todella pehmeä ja sileä koko päivän ja illalla ei ole mitään kiristystä tai kuivuuden tunnetta kovillakaan pakkasilla.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti