keskiviikko 15. joulukuuta 2021

Hoitosuihkeet käyttöön

Moni asiakas kertoo, miten etätyöt ovat muuttaneet rutiineita niin, että ihonhoito on jäänyt hyvin vähäiselle. Jotkut ovat jättäneet meikkaamisen kokonaan, kun eivät ole enää juurikaan tekemisissä muiden ihmisten kanssa ja koko ihonhoito on jäänyt sen myötä.


Luukku 15: Onnellinen on se, jolla on aikaa elää! -Otto Weiss


Hoitosuihkeet ovat helppo kotihoito

Ensin kerron, että Dermalogican ANTIOXIDANT HYDRAMISTia (46€) on nyt saatu Suomeen ja minullakin sitä nyt on hyllyssä. Antioxidant Hydramist hoitosuihke on monen luottotuote ja sitä onkin kaivattu. Se taisi olla loppu jopa pari kuukautta, mutta uskoisin sitä tulevaisuudessa saatavan normaalisti.
Toinen Dermalogican hoitosuihke Redness Relief Essence on lopetettu ja nyt ULTRA CALMING -linjassa on vain yksi hoitosuihke eli ULTRA CALMING MIST (34€). Tämä on harmillista suomalaisten näkökulmasta, koska täällä Redness Relief Essence oli suosittu. Dermalogica ajattelee kuitenkin kokonaismyyntiä, eikä Suomen ostot siinä paljoa paina. 
Kolmas hoitosuihke Dermalogicalla on MULTI-ACTIVE TONER (35€) ja neljäs on CLEAR START  -linjan MICRO-PORE MIST (19€). Hoitosuihke on tehokas, mutta helppo kotihoito. Varsinkin tämä Micro-Pore Mist on pojille ihan ehdoton, koska sitä voi suihkuttaa kasvoihin, selkään ja rintaan, vaikka ei olisi juuri pesulla käynytkään. Pojille tämä ihonhoito on haasteellista ja ellei mitään muuta jaksa käyttää, Micro-Pore Mist tuhoaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja ja vähentää rasvoittumista.
Multi-Active Toner on kaikille ihotyypeille tarkoitettu hoitosuihke, joka on erittäin kosteuttava ja se palauttaa pesun jälkeen ihon normaalin suojapinnan. Se on hyvä myös niille teini-ikäisille, joiden iho on kuiva tai atooppinen. 

Hoitosuihke korvaa kasvoveden

Myös iS Clinicalilla on hoitosuihke COPPER FIRMING MIST (39€), joka on ihon vanhenemista hidastava ja kosteuttava. Dermalogicalla ja iS Clinicalilla ei ole perinteisiä kasvovesiä, joiden tarkoitus on poistaa puhdistusaineiden rippeet. Heidän kaikki tuotteet ovat vesiliukoisia, eivätkä sisällä vaseliinipohjaisia mineraalirasvoja, niin kaikki huuhtoutuu pois pesun yhteydessä, eikä kasvovettä tarvita. 
Tämän takia Dermalogicalla ja iS Clinicalilla on nämä hoitosuihkeet, jotka normalisoivat pesun jälkeen ihon ph:n ja suojabarriäärin sekä auttavat muita hoitotuotteita imeytymään. Sen jälkeen, kun kasvot on pesty ja kuivattu, iholle suihkautetaan ihotyypin mukainen hoitosuihke ja sen päälle levitetään seerumit ja voiteet. Itse taputtelen hoitosuihkeen suihkautuksen jälkeen ihoon ja sitten alan laittamaan muita tuotteita, mutta yhtä hyvin voiteet voi levittää kosteallekin iholle. 
Sen lisäksi, että hoitosuihkeita käytetään puhdistuksen yhteydessä, niitä voi ja kannattaakin suihkautella iholle pitkin päivää. Talvella kuiva sisäilma aiheuttaa iholle kiristymistä ja kutinaa, niin päivän mittaan varsinkin Antioxidant Hydramist on hyvä kireyden poistaja ja sen voi suihkauttaa meikin päällekin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti