perjantai 31. joulukuuta 2021

Vuoden 2021 parhaat vaikutusaineet ovat C-vitamiini ja hyaluronihappo

Kosmetiikan raaka-aineiden määrä on valtava ja koko ajan kehitetään jotain uutta. Olen itse hyvin kiinnostunut näistä raaka-aineista ja niiden vaikutuksista ja osallistun lähes kaikkiin koulutuksiin, mitä siitä aiheesta järjestetään.


Tammialessa useita tuotteita, joissa on tehokasta C-vitamiinia ja hyaluronihappoa.


Hyaluronihappo on paras kosteuttaja

Hyaluronihappo on hyvin vanha raaka-aine ja se oli käytössä jo 80-luvulla. Tietysti nykymenetelmin tehty hyaluronihappo on puhtaampaa, tehokkaampaa ja paremmin imeytyvää kuin vielä neljäkymmentä vuotta sitten. 
Tämän raaka-aineen happo-nimitys on vähän harhaanjohtava, koska sillä ei ole mitään tekemistä happojen kanssa. Hyaluronihappo on hyvin mieto ja lempeä kosteuttava aineosa. Se pystyy sitomaan itseensä tuhatkertaisesti kosteutta omaan molekyylikokoonsa nähden. 
Tähän pakkasaikaan toivoisin, että jokaisella olisi käytössä tuotteita, jotka sisältävät hyaluronihappoa. Myynnissä on monen tasoisia hyaluronihappotuotteita, mutta olen ollut moniin niistä hyvin pettynyt. Olen pitkin syksyä kokeillut erilaisia tuotteita, koska haen asiakkaitani varten kosmetiikkaa, missä olisi hinta ja laatu mahdollisimman kohdallaan. Valitettavasti monissa on ollut hyaluronihapon määrä niin mitättömän pieni, ettei sillä ole juurikaan merkitystä ihonhoidossa.
Olen taas kerran todennut, että Dermalogican, iS Clinicalin ja Dermatuden tuotteissa on paras mahdollinen hinta-laatusuhde. Suurin määrä kosteuttavaa hyaluronihappoa on iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUMissa (15ml 69€ ja 30ml 109€) ja se sopii myös nuorelle atoopikolle tai muuten kuivaihoiselle. Hyaluronihappo pitää yllä ihon kollageenisynteesiä ja siksi se on tärkeä vaikutusaine hidastamaan ihon vanhenemista. YOUTH SERUM NYT 139€ (183€) sisältää tehokkaan yhdistelmän hyaluronihappoa ja kollageenia, joten sen kosteuttava ja kiinteyttävä vaikutus on ainutlaatuinen. 
TAMMIALEN tuotteissa hyaluronihappoa on myös Dermalogican STRESS POSITIVE EYE LIFTissä NYT 42€ (57€) silmänympärysnaamiossa, joka korjaa nopeasti silmäluomien rohtumisen ja ärtymisen. Myös iS Clinicalin virkistävän raikas naamio HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE 120g NYT 69€ (95€) ja 50g NYT 43€ (55€) sisältää hyaluronihappoa ja se on varsinainen tehoisku kuivuuteen. Tämä naamio on myös helppo käyttää, koska sen voi jättää yöksi vaikuttamaan. 

C-vitamiini on vasta-aine vanhenemiselle

C-vitamiini on aika uusi keksintö kosmetiikassa ja se on noussut parissa vuodessa kaikkien tietoisuuteen. C-vitamiini vähentää vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa ja juuri nämä entsyymit aiheuttavat vanhenemisprosessin. 
Samalla C-vitamiini kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja silottaa ryppyjä ja juonteita. Hoitolani suosituimmat C-vitamiinituotteet ovat Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM NYT 56€ (75€) silmänympärysvoide ja BIOLUMIN-C SERUM 30ml NYT 58€ (78€) seerumi kasvoille. Tämä silmänympärysvoide on geelimäinen koostumukseltaan ja se poistaa turvotusta ja tummuutta sekä kosteuttaa. BioLumin-C Eye Serum sopii nuorillekin ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi kevyen koostumuksensa vuoksi. 
BioLumin-C Serum on monen asiakkaan suosikkiseerumi, koska se antaa näkyviä tuloksia jo viikossa. Talven kalpean ihon sameus ja harmaus kirkastuu parin päivän käytön jälkeen ja ihosta tulee kuulaampi ja tasavärisempi. 
Myös iS Clinicalin C EYE SERUM NYT 62€ (72€) perustuu C-vitamiinin vaikutukseen ja tämä lähes nestemäinen seerumi on todella tehokas ryppyjen silottaja. Sitä voi käyttää minkä tahansa silmänympärysvoiteen alla nimenomaan ryppyjen silottajana. Näin talviaikaan tämä seerumi on hiukan liian ohut yksin käytettynä, mutta kesällä se käy yksinäänkin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti