keskiviikko 8. joulukuuta 2021

Joululahja nuorten ihonhoitoon!

Hyvin usein nuorilla 11-20-vuotiailla on iho-ongelmia hormonitoiminnan alkamisen vuoksi. Onneksi nykyään vanhemmat ottavat ne vakavasti ja nuorten ihonhoitoon panostetaan. Myös ihotautilääkärit suosittelevat kosmetologin ihonpuhdistusta nopeuttamaan ihon rauhoittumista.Clear Start tarjouspakkaukset!

CLEAR START -PAKKAUS NORMAALILLE JA KUIVALLE IHOLLE NYT 50€ (norm.70€) sisältää Dermalogican Breakout Clearing Foaming Wash -pesugeelin, Skin Soothing Hydrating Lotion -kosteusvoiteen ja FlashFoliant vaahtokuorinnan. Kaikki tuotteet ovat normikokoa, joten paketti riittää noin 6-10 viikkoa käytössä.
Toinen pakkaus on CLEAR START -PAKKAUS RASVOITTUVALLE JA SEKAIHOLLE NYT 50€ (norm.70€) Se sisältää muuten samat tuotteet, mutta voiteena on Cooling Aqua Jelly, joka tasapainottaa talineritystä kuivattamatta ihoa. Cooling Aqua Jelly sopii hyvin myös meikin alle ja iho pysyy mattapintaisena koko päivän. 
Nämä kolme tuotetta ovat nuoren ihonhoidon perustuotteet ja ne ovat nopeita sekä helppoja käyttää. Erityisesti tämä FlashFoliant (25€) vaahtokuorinta on pojille mieleinen, kun se vain levitetään iholle ja pestään pois vasta noin kahdentoista tunnin kuluttua. FlashFoliant levitetään iltaisin puhtaalle iholle ja se saa vaikuttaa yön ylitse. Vaahtokuorinta on hyvin mieto, mutta se sulattaa hyvin kuollutta solukkoa estäen ihon tukkeutumista ja hilseilyä. 

Tehohoitoa nuorelle iholle

Erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle suosittelen CALM WATER GELiä (46€), joka sisältää rauhoittavia vaikutusaineita ja kosteutta runsaasti. Nuorelle iholle sopii myös PHYTO REPLENISH OIL (73€), jota atooppisen kuivalle iholle levitetään aamulla sekä illalla ja sen päälle hoitovoide. Phyto Replenish Oil sopii hyvin käytettäväksi Calm Water Gelin tai Skin Soothing Hydrating Lotionin alla. Myös ACTIVE MOIST (100ml 54€) kosteusvoide sopii nuorelle iholle ja se on hiukan täyteläisempi kuin Skin Soothing Hydrating Lotion.
Rasvoittuvalle iholle hyvä täsmähoito on BREAKOUT CLEARING BOOSTER (21€), joka rauhoittaa tulehduksia ja vähentää rasvoittumista. Clearing Boosteria käytetään aamulla ja illalla niille ihoalueille missä epäpuhtauksia on. Clearing Boosteria käytetään seerumin tapaan eli sen päälle laitetaan vielä kosteusvoide. 
MICRO PORE MIST (19€) on kasvoveden tapaan toimiva hoitosuihke, joka vähentää tulehduksia aiheuttavien bakteerien toimintaa ja estää finnien ja näppyjen syntymistä. Micro Pore Mist on helppo suihkuttaa myös selkään ja rintaan, mitkä myös rasvoittuvat usein teini-iässä.
Näihin hyvälaatuisiin ammattitason hoitotuotteisiin kannattaa panostaa, koska ne eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai mineraalirasvoja. Valitettavan usein väärin valittu kosmetiikka ylläpitää rasvoittumista ja aiheuttaa tukkeutumisia. Vaikutusaineista mineral oil ja liquid parafin ovat aineita, mitä rasvoittuvan ihon hoito- tai meikkituotteissa ei saisi olla. Mikäli niitä raaka-aineita löytyy kotihoitotuotteista, suosittelen jättämään ne käyttämättä. 
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

3 kommenttia:

 1. Kumpa nuorena ja näppyläisenä olisin saanut näin helppoja ja hyviä tuotteita. Olis monet ihokriisit vältetty ja saatu hyvä itsetunto.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi09:14

  Minä myös toivon, että vanhemmat tekisivät kaikkensa auttaakseen nuorta tämän iho-ongelmissa. Nuoruuden "huono iho" seuraa varjona aina - ainakin psyykkisesti.

  Leena

  VastaaPoista
 3. Olette ihan oikeassa, että periytyvä rasvainen iho on monelle trauma läpi elämän. Onneksi nykyisin vanhemmat ovat valistuneita ja ymmärtävät hoitaa lapsensa ihoa. Ihotyyppihän on periytyvä ja siksi moni on itse kärsinyt samasta ongelmasta ja tietää miltä se tuntuu.

  VastaaPoista