sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Joulumuorin pyöreä naama

Näkyykö muiden peilistä pyöreänaamainen joulumuori? Miten ihmeessä aina tässä vaiheessa joulua tuntuu, että silmät ovat pussien sisällä piilossa ja turvotus tekee kasvoista pyöreän limpun. Syynä taitavat olla nämä joulusyömiset. :)


Suolaiset jouluruuat turvottavat, mutta onneksi löytyy tehokkaita keinoja sen hoitamiseen.


Suola ja erilainen ruoka turvottavat

Olen itse jouluruuan ystävä ja rakastan joulukinkkua. Kinkkuja meillä kahdella hengellä ja kolmella kissalla menee parikin kappaletta joulun aikaan. Kinkku on supersuolaista ja ilmeisesti kaikki muutkin herkut sitovat nestettä ja ensimmäisenä se näkyy naamassa ja varsinkin silmien ympärillä.
Aineenvaihdunta helposti hidastuu jo pelkästä ruuan muuttumisesta ja joulun ajan vähemmästä liikunnasta. Tietysti nuoremmilla turvotus sulaa pois jo parissa päivässä, kun elämäntavat palaavat normaaleiksi. 
Tämän ikäisenä turvotus asettuu taloksi ja hyvä, jos se häipyy pääsiäiseksi ja tuskin silloinkaan. Kasvot vaativat tehohoitoa, jotta turvotus häipyy. Parasta olisi tehdä DERMATUDE-KASVOHOITO (170€), joka nopeasti poistaa turvotuksen ja puolentoista tunnin hoidon jälkeen kasvot ovat paljon kapeammat. 
Ellei ole mahdollisuutta kasvohoitoon, seuraavaksi paras vaihtoehto on iS Clinicalin ACTIVE PEEL SYSTEM (109€), joka on ammattitason kuorintahoito kotikäyttöön. Kuorivan vaikutuksen lisäksi se on aineenvaihduntaa elvyttävä ja ylimääräinen neste poistuu nopeammin.


Silmänympärykset kuntoon

Yleensä turvotus asettuu näkyvästi silmien alle pusseiksi ja niille tehokas hoito on Dermatuden ANTI-AGEING EYE PADS (49€) silmänympäryslaput. Pakkauksessa on viisi paria lappusia jotka ovat kostutettu tehoaineseoksella. Ne asetetaan silmien alle ja annetaan vaikuttaa vähintään 20 minuuttia. Itse annan niiden olla tunninkin verran, koska niiden kanssa voi samalla tehdä kotihommia tai katsella tv:tä. 
Vaikeassa turvotuksessa nuo viisi paria voi käyttää peräkkäisinä päivinä, mutta muuten niitä suositellaan 2-3 kertaa viikossa. 
Itse käytän niitä aamuisin, koska päivän aikana ja meikkiä tehdessä silmäpussit harmittavat eniten. Silmäpusseja ja tummuutta voi myös peittää  Xtreme Lashes SKIN RENEWIEW CONCEALERilla (38€), joka on todella hyvä peiteaine silmän ympärille. Se ei jätä mitään rajoja vaan häipyy helposti ihon omaan väriin. 
Vanha hyvä konsti turvotuksen poistoon on kylmällä hautominen. Kääri kylmäpakkaus froteepyyhkeeseen ja heittäydy pitkäksesi ja aseta pakkaus silmien päälle ja otsalle. Anna vaikuttaa vähintään puoli tuntia. Tämä kylmäkääre on myös hyvä apu päänsärkyyn ja sillä on yleensäkin rentouttava vaikutus.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti