lauantai 18. joulukuuta 2021

Silmänympärykset sileiksi

Kosmetologille paras tapa tutustua kotihoitotuotteisiin on kokeilla niitä itse. Nyt, kun itsellänikin on jo enemmän ikää pystyn myös hyvin arvioimaan vanhenevan ihon hoitotuotteiden tehon, käytännöllisyyden ja vaikutukset.Silmäpussit kuriin

Aika harva yli kuusikymppinen säästyy silmäpusseilta ja silmänympärysrypyiltä. Niitä pystyy aika paljon ennaltaehkäisemään hyvällä silmänympärysvoiteella, mutta täysin niiltä ei voi välttyä. Jo syntyneet silmäpussit ovatkin hankalammat, mutta nyt Dermatuden ANTI-AGEING EYE PADS (49€) silmänympäryslaput antavat todella hyvän tuloksen.
Olen omalla kohdallani ollut erittäin tyytyväinen tulokseen, koska syksyn aikana roikkuvat silmän alustat alkoivat harmittamaan. Selvästi vuoden aikana tapahtuneet kuolemat ja muut surut näkyivät silmänympäryksillä. Varsinkin itkeminen tekee takuulla silmäpussit moneksi päivää ja itse huomasin myös tummuuden, joka vielä korosti turvotusta.
Laitoin ensin kahtena iltana peräjälkeen nuo silmänympäryslaput ja annoin niiden vaikuttaa jopa tunnin verran. Ohjeissa neuvotaan vähintään 20-30 minuutin vaikutusaikaa, mutta sitä voi kyllä pidentää. Silmänympäryslaput ovat siitä helpot, että ne pysyvät itsekseen paikallaan ja vaikutusaikana voi puuhailla kaikkea muuta. Lappuset ovat myös sen verran isot, että ne peittävät koko poskien yläosan, niin muukin osa ihoa saa tehohoitoa. 
Sen jälkeen, kun käytin lappuset parina päivänä peräkkäin, aloin käyttämään niitä pari kertaa viikossa. Teho on ollut hämmästyttävän hyvä ja tummuus sekä turvotus on pysynyt poissa. Samoin kuivuus on poissa ja pikkurypyt silottuivat. Tällä hetkellä Anti Ageing Eye Pads on tehokkain konsti silmäpussien hoitoon, mitä voin tarjota.

Stress Positive Eye Lift on atoopikon paras kaveri

Olen saanut parin vuoden aikana lukuisia kiitoksia STRESS POSITIVE EYE LIFT (57€) silmänympärysnaamion hyvistä vaikutuksista. Tämä geelimäinen viilentävä naamio on hyvin kosteuttava ja se vähentää turvotusta sekä kuivuutta. Yli viisikymppisenä silmänympärys alkaa jokaisella olemaan ohut, kuiva ja rypistynyt ja siksi Stress Positive Eye Liftin käyttö olisi tärkeää.
Itse käytän tätä silmänympärysnaamiota pari kertaa viikossa ja jätän sen yöksi vaikuttamaan. Niinä iltoina, kun käytän Anti Ageing Eye Pads silmänympäryslappusia, en käytä muuta hoitotuotetta. Stress Positive Eye Lift naamion laitan toisena iltana kuin silmänympäryslappuset ja jätän sen vaikuttamaan yön ylitse. Sen viilentävä vaikutus tuntuu ihanan rauhoittavalta kuivalla silmäluomella.
Atoopikoille Stress Positive Eye Lift on ollut suorastaan pelastus, koska se rauhoittaa kutinan ja estää silmäluomien rikkoutumisen ja hilseilyn. Yleensä atoopikot käyttävät tätä naamiota iltaisin ja aamuisinkin, elleivät käytä silmämeikkiä eli he käyttävät sitä tavallisen silmänympärysvoiteen tapaan.
Monella silmänympärykset kuivuvat ja rohtuvat silmien kostutustippojen takia. Kuivasilmäisyys on hyvin tyypillinen ongelma keski-ikäisillä naisilla ja kostutustippa valuu aina myös silmien ympärille ja ne kuivattavat ohutta ihoa pahasti. Kuivasilmäisyys aiheuttaa myös silmien vetisyyttä ja silmänympärille valuva kyynelneste on myös todella kuivattavaa. 
Suosittelenkin kostutustippojen käyttäjille aina Stress Positive Eye Lift naamiota vähintään pari kertaa viikossa. Varsinkin atooppisuuteen taipuvaisella iholla silmien kostutustipat helposti rohduttavat silmäluomet ihan rikki ja tämä kannattaa ennaltaehkäistä.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti