torstai 16. joulukuuta 2021

Lada ja Rolls-Royce ovat kumpikin autoja

Näin joulun aikaan tulee ilmi, miten kova kilpailu asiakkaista on eri kauneushoitoloiden ja kosmetologien välillä. Lahjakortit eri hoitoihin ovat mukavia joululahjoja ja tuntuu, että jotkut hoitolat tekevät mitä vain myyntiä saadakseen.


Luukku 16: Ihmiseltä voidaan viedä kaikki paitsi yksi asia: ihmisen vapaus valita oma asenteensa, oli tilanne mikä hyvänsä. -Viktor Frankl


Kasvohoitojen hintoja on vaikea vertailla

Lahjakortti ostoksilla on myös liikkeellä asiakkaita, jotka etsivät halvinta mahdollista kasvohoitoa. Asiakkaiden kannalta on valitettavaa, kun eri hoitoloiden kasvohoitojen hintoja on niin vaikea vertailla. Joka joulu ostoksilla käy useampi henkilö, joka tinkaa alennusta ja vetoaa siihen, että joku muu kauneushoitola myy paljon halvemmalla.
Yleensä on kyse miespuolisista asiakkaista ja olen oppinut selvittämään asian autokaupan tavalla. Lada ei ole kovinkaan kummoinen auto ja sen mukavuudet ja ominaisuudet ovat hyvin vaatimattomia. Rolls-Royce on maailman parhaita ja arvostettuja automerkkejä ja sen ostaja voi luottaa korkeaan laatuun. Kuitenkin kumpikin merkki on auto.
Kasvohoito, joka maksaa 30€ ei voi kestää puoltatuntia kauempaa ja siinä käytetyt hoitotuotteet ovat olemattoman vähäisiä. Minun tekemä peruskasvohoito maksaa 93€ ja siihen menee aikaa 75min. ja vaikutusaineet ovat ammattisarjojen huipulta. Kuitenkin nämä kumpikin ovat kasvohoitoja. 
Ostaessaan lahjakorttia kasvohoitoon asiakkaan kannattaa miettiä ostaako Ladan vai Rolls-Roycen. Kukaan ei voi tehdä työtään ilmaiseksi ja hyvälaatuinen kosmetiikka maksaa aina. On siis mahdotonta saada kolmellakympillä samaa hoitoa, mikä minulla maksaa lähes satasen. 


Lahjakortti kasvohoitoon on joulun paras lahja 

Lahjakortti kasvohoitoon on lähes aina hyvin mieleinen joululahja, mutta kannattaa kuitenkin vähän kuulostella, onko lahjan saaja asiasta innostunut. Kannattaa myös yrittää selvittää, onko lahjan saajalla joku vakio kosmetologi kenellä hän käy. 
Lahjakortin voi ostaa joko määrätylle kasvohoidolle tai jollekin rahasummalle. Itse olen hyvin joustava lahjakorttien suhteen ja vaikka kortti olisi kirjoitettu määrätylle hoidolle, sen voi vaihtaa johonkin muuhunkin. Kuitenkin muistutan, ettei läheskään kaikki kauneushoitolat jousta yhtään lahjakorttien ehdoista. Minä otan vastaan vanhentuneenkin lahjakortin, mutta aika harva hoitola tekee näin, joten lahjakortin ehtoihin kannattaa perehtyä.
Lahjakortin voi käydä ostamassa hoitolasta tai sitten verkkokaupasta. Viime vuosina verkkokauppaa käytetään huomattavasti enemmän kuin suoraan hoitolasta ostettua lahjakorttia. Luulen, että näin tehdään vuosi vuodelta enemmän. 
Hoitolassa voi poiketa lahjakorttiostoksilla, eikä sitä tarvitse ilmoittaa etukäteen. Kauneushoitola on auki ma-pe kello 10.00-17.00, mutta käytännössä olen työssä paljon pidempäänkin. Jos olette liikkeellä kello 17.00 jälkeen varmistakaa tekstiviestillä tai sähköpostilla, mihin asti olen paikalla. 
Hoitola on auki kaikki arkipäivät joulun ja vuodenvaihteen tienoilla ja jouluaaton aattonakin olen työssä kello 10-17. Tervetuloa ostoksille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti