perjantai 10. joulukuuta 2021

Pelasta ihosi pakkaselta

Harvoin ennen joulua on niin kovia pakkasia Etelä-Suomessa, kun nyt saimme kokea ja hetihän se tuntuu ihossa. Viimeistään nyt kannattaa lisätä kotihoitoon tuotteita, jotka suojaavat ihoa kosteuden haihtumiselta ja pakkasen kuivattavalta vaikutukselta.Melting Moisture Masque on ihon pelastaja

Olen jo moneen kertaan kirjoittanut Dermalogican MELTING MOISTURE MASQUE (71€) naamiosta, mutta en voi sitä kylliksi kehua. Toivoisin, että jokaisella olisi tämä supernaamio käytössä, niin ei olisi enää kiristäviä ja hilseileviä ihoja.
Melting Moisture Masquen käyttökin on poikkeuksellinen, koska sen voi jättää päiväksi meikin alle vaikuttamaan. Ensin naamio vaikuttaa paksulta tahnalta, mutta jo levitettäessä se alkaa sulamaan ihoon. Sen päälle laitetaan päivävoide, mitä normaalistikin käytetään ja sitten meikki, jos yleensä meikkiä käyttää. Naamio saa siis vaikuttaa koko päivän ja iho näyttää sileältä eikä takuulla kuivuus kiristä. 
Hämmästyttävintä on, että meikki pysyy myös mattapintaisena koko päivän, eikä mitään meikin valumisia tapahdu. Melting Moisture Masquen käytön jälkeen iho on ihanan pehmeä ja joustava. Tämä naamio saa ihon myös näyttämään sileämmältä, koska sen hoitava vaikutus silottaa kuivuudesta johtuvat juonteet ja rypyt. Melting Moisture Masqueta voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja yhtä hyvin sen voi jättää yöksi vaikuttamaan  kuin päiväksikin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!


Phyto Replenish Oil suojaa ihoa

Dermalogican PHYTO REPLENISH OIL (73€) öljymäinen seerumi on ollut jo pitkään monen asiakkaan talven suosikkituote. Phyto Replenish Oil on tehty suojaamaan ihoa tuulelta, pakkaselta ja kuivalta sisäilmalta. Se suojaa myös ilmansaasteilta, joten sisäilmaongelmista kärsiville Phyto Replenish Oil on hyvä apu.
Levitä Phyto Replenish Oil puhtaalle iholle aamuisin ja sen päälle kosteusvoide ja meikkiä, jos sitä käyttää. Phyto Replenish Oil on kevytöljy ja se imeytyy täydellisesti, eikä iho kiiltele päivän mittaan. Tämä öljy sopii myös pintakuivalle sekaiholle, eikä se rasvoita ihoa lisää. 
BARRIER REPAIR (45€) talvitakista olenkin kirjoittanut jo moneen kertaan ja sekin on tuote, joka sopii kaikille. Barrier Repair levitetään kaikkien muiden hoitotuotteiden päälle ja vasta sen päälle tehdään meikki. Voide sulaa ihon rakenteeseen ja estää ihon oman kosteuden haihtumista. Nämä kaikki kolme tuotetta sopivat myös miehille ja nuorille. Barrier Repairia voi käyttää myös pienten lasten iholle suojaamaan atooppisen kuivaa ihoa.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

1 kommentti:

 1. Anonyymi12:26

  Hain ostokseni pakettiautomaatista. Kiitos Inkeri! Sinulta saa aina verkkokauppasfäärin kauneimmin ja yksilöllisimmin pakatut tuotteet hyvää mieltä tuottavine tervehdyksineen.

  Suosin mielelläni kaltaistasi pientä yrittäjää ja toivon, että niin tekevät muutkin.

  Rauhallista joulunaikaa sinulle Inkeri ja kaikille asiakkaillesi!

  Leena
  VastaaPoista