sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Pakkaspäivän ihonhoitoa

Tänään on ensimmäisiä paukkupakkasia täällä Etelä-Suomessa ja ihonhoito kannattaa sopeuttaa tähän tilanteeseen. Erittäin hyvän avun saa tämän hetken tarjoustuotteilla SMART RESPONSE SERUMilla NYT 109€ (136€) ja KOSTEUTA JA SUOJAA PAKKAUSta NYT 59€ (110€) käyttäen.Suojaa auringolta ja viimalta

Yleensä pakkaspäivinä paistaa aurinko ja uv-säteily on moninkertainen, kun se heijastuu myös lumesta. Uv-säteily on kaikkien iholle haitallista, mutta erityisesti niille, joilla on taipumus pigmenttiläiskiin ja ihon kirjavuuteen. 
KOSTEUTA JA SUOJAA paketissa on SKIN SMOOTHING CREAM 50ml (42€) ja INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 50ml (57€) sekä INTENSIVE MOISTURE CLEANSER pikkukoko ja nämä tuotteet ovat nyt yhteensä vain 59€, kun ne normaalisti maksavat 110€. Näillä kolmella tuotteella pääsee jo pitkälle, mutta jos lisäät näihin vielä BARRIER REPAIR (45€) suojavoiteen, ihonhoito on jo lähes täydellistä. 
Jos ihosi on hyvin kuiva ja ohut älä pese sitä, jos pakkasta on yli 20 astetta, vaan pyyhi ainoastaan silmät kostealla vanulla. Levitä ohut kerros Skin Smoothing Creamia ja sen päälle Barrier Repair ja viimeiseksi Invisible Physical Defense sk30 ja tee näiden päälle meikki, jos sitä yleensä käytät. 
Puhdista iho iltaisin Intensive Moisture Cleanserilla ja tietysti alkupuhdistus PRECLEANSElla (46€) parantaa lopputulosta huomattavasti. Levitä pesun jälkeen täyteläinen kerros Skin Smoothing Creamia ja sen päälle Barrier Repair suojaamaan ihoa kuivattavalta sisäilmalta.


Talvella kannattaa käyttää seerumeja

Ellet käytä jatkuvasti seerumeita tehostamaan ihon hyvunvointia, ota ne käyttöön viimeistään talvella. Nyt TÄHTITARJOUKSENA oleva SMART RESPONSE SERUM eli älyseerumi on erinomainen lisäys pakkasajan ihonhoitoon. Älyseerumin teknologia aistii ihosolukon päivittäiset tarpeet ja vapauttaa seerumipohjasta juuri ne vaikutusaineet, mitä sillä hetkellä tarvitaan. Smart Response Serum sopii kaikille yli kolmekymppisille, paitsi ei hyvin rasvaiselle iholle. Suosittelen tätä seerumia käytettäväksi aamulla ja illalla. 
Rasvoittuvalle iholle pakkasaikaan tarvitaan myös lisäkosteutta ja heille suosittelen iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUMin (69€). Sitäkin voi käyttää ja kannattaa käyttää aamulla ja illalla, jottei rasvainen iho muutu pintakuivaksi. Ennen ulos menoa Hydra-Cool Serum ja muutkin ihonhoitotuotteet kannattaa levittää noin puoli tuntia aikaisemmin. 
Paljon ulkoileva voi lisätä ihon suojautumista PHYTO REPLENISH OILilla (73€), joka on öljymäinen seerumi ja levitetään vähintään aamuisin ensimmäisenä puhtaalle iholle. Se vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä ja vähentää talvikauden iho-ongelmia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti