maanantai 10. tammikuuta 2022

Aloita uusi vuosi Samppanjakasvohoidolla

Olen kehittänyt uuden kasvohoidon, joka on tarkoitettu talvisään kuivattamalle iholle. SAMPPANJAKASVOHOITO NYT 79€ (105€) on suunniteltu heleyttämään ja kirkastamaan ihon väriä, syväkosteuttamaan, kiinteyttämään sekä poistamaan stressiä. Tarjoushinta on voimassa 31.1.-22 asti. 


Uusi Samppanjakasvohoito on täsmälääke talven kuivattamalle iholle! NYT vain 79€ (norm.105€)


Samppanjakuorinta

Samppanjakasvohoito perustuu iS Clinicalin FOAMING ENZYME MASQUE SYSTEM -entsyymikuorintaan, joka sulattaa tehokkaasti kuolleen solukon, poistaa ihon harmauden ja hilseilyn sekä puhdistaa ihohuokoset. Kuorinnan vaikutus on hyvin tehokas, mutta kuitenkin lempeä ja sopiva herkälle couperosa-ihollekin. 
Foaming Enzyme Masque System perustuu ananaksen ja papaijan entsyymeihin, joiden hilseilyä sulattava vaikutus virkistää talvikalpean ihon ja poistaa pintakuivuuden. Tämä kuorinta on vaahtomainen ja se kuplii ja pirskahtelee iholla kuin raikas viileä samppanja ja siitä kasvohoito on nimensä saanutkin. 
Tuo kupliva vaikutus on jännä, mutta hyvin miellyttävä tunne kasvoilla. Kuorinnan jälkeen ihoon hierotaan GUA SHA -ruusukvartsirullalla C-vitamiini- ja hyaluronihapposeos, joka on hyvin kosteuttava vaikutukseltaan. Tämä gua sha -rullalla käsittely on miellyttävä ja rentouttava kasvohieronta. Ihoa rullataan määrätyn kaavan mukaan, joka avaa lymfatiehyeitä ja vilkastuttaa aineenvaihdunnan sekä verenkierron. 
Tämän rullaushieronnan jälkeen teen akupaineluhieronnan, millä imeytän suojaavat hoitoaineet ihoon ja se laukaisee tehokkaasti kasvolihasten jännitystiloja. Hierontavaiheen jälkeen levitetään kosteuttava ja kimmosäikeitä vahvistava iS Clinicalin naamio. Tämän naamion päälle asetellaan gua sha -ruusukvartsikivistä koottu naamio, joka toimii vähän kuin painopeitto tuodessaan turvallisuuden tunnetta ja rentoutumista. Se edistää naamion vaikutusaineiden imeytymistä, mutta ennen kaikkea se tuo mielihyvää ja poistaa stressiä. 
Tässä hoidossa menee aikaa noin tunti ja se sopii kaikille ihotyypeille. Hoitotuotteina ovat Dermalogican ja iS Clinicalin ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet.

Gua sha -kasvohieronta

Tällä hetkellä ihonhoidossa on muodikasta käsitellä kasvoja ruusukvartsista tehdyillä gua sha -rullilla ja -puikoilla. Olen aina pitänyt kasvohierontaa tärkeänä osana kasvohoitoa sen monipuolisen vaikutuksen vuoksi. Gua sha -rullaa käytetään nimenomaan kasvohierontaan ja sillä pystytään kiihdyttämään ihokudoksen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. 
Itse en usko mihinkään kivien syvempään vaikutukseen ja minusta on ihan sama, onko tuo rulla ruusukvartsia vai jotain muuta kiveä. Niille, jotka uskovat ruusukvartsin hyvää tekevään vaikutukseen, tulee sekin hoitotulos samalla Samppanjakasvohoidon yhteydessä. Sen voin sanoa, että tuo rullalla hierominen on hyvin rentouttava kokemus ja vaikuttaa tehokkaasti. Olen suunnitellut hoidon nimenomaan tämän vuodenajan tarpeisiin ja kesällä sen voi muuntaa vaikutusaineita vaihtamalla uv-säteilyn haittoja korjaavaksi. 
Mikään Amerikassa tai Ranskassa kehitetty kasvohoito ei vaikuta juuri niihin iho-ongelmiin, mitä talvisää tuo tullessaan. Suomessa asuvilla on paljon couperosaa, pintakuivuutta, hilseilyä ja punakkuutta, jotka kaikki johtuvat lämmönvaihteluista ja kuivattavasta sisälämmityksestä.
Samppanjakasvohoito ei missään tapauksessa korvaa Dermatude-kasvohoidon (170€) tai Nanoliftin (124€) vaikutuksia, mutta se on kiva lisäys tehohoitojen vaikutuksille. Esimerkiksi Dermatuden ja Nanolift -hoitojen vaikutuksia jatkaa ja tehostaa hyvin, jos niiden jälkeen noin 2-3 viikon kuluttua tehdään Samppanjahoito. Se on myös erinomainen niille, jotka eivät ole aikoihin käyneet kasvohoidoissa ja kaipaavat nyt tehostusta ihonhoitoon. Ihan pelkästään rentouttavana hemmotteluhoitona Samppanjahoito on erinomainen.
Yksi syy, miksi hoidon kehitin, on korona-ajan ahdistus, johon ihmiset kaipaavat vastapainoa ja jotain mielihyvää. Samppanjakasvohoidon stressiä poistava vaikutus tehostuu kolmen hoitokerran sarjassa, joka tehdään 1-3 viikon välein. Kolmen hoidon sarja on myös vielä hiukan edullisempi eli 229€ (norm.315€) ja sarjahoidon vaikutus on aina tehokkaampi, mitä lyhyemmillä väleillä se tehdään. 
Kerran viikossa tehty Samppanjakasvohoito vähentää masennusta sekä ahdistusta ja valoisa kevät tulee nopeammin, kun on viikottain jotain mukavaa tiedossa. Muistutan vielä, että hoitoaika kannattaa varata mahdollisimman pian, koska tiedän ajanvarauskirjan täyttyvän vauhdilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti