tiistai 11. tammikuuta 2022

Tähtitarjoukset 24.1.-22 asti

Vuoden ensimmäiset TÄHTITARJOUKSET ovat Dermalogican PHYTO REPLENISH BODY OIL NYT 44€ (56€) vartaloöljy ja iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM 15ml NYT 55€ (69€) ja 30ml NYT 83€ (109€) kosteuttava seerumi. 


Uusilla Tähtitarjouksilla hoidat sekä vartalon että kasvojen tehokosteutuksen.


Älä muutu korpuksi

Lähes jokainen tietää, että lopputalvesta säärten iho suomuilee ja käsivarret kutisevat kuivuuttaan. Tämä on nyt se vaihe, kun pitää terästäytyä, jottei keväällä joudu käyttämään kortisonivoidetta kutinaan. Tämä oli myös syy, miksi halusin Dermalogican Phyto Replenish Body Oilin tarjoukseen. Se on kuivaöljy, jossa on paljon enemmän hoitotehoa kuin pelkässä voiteessa. Kuitenkaan sen öljymäisyyttä ei pidä pelätä, vaan se imeytyy täysin ihoon ja tekee siitä silkin sileän. 
Phyto Replenish Body Oil on hajusteeton, niin kuin kaikki Dermalogican hoitotuotteet, mutta siinä on raaka-aineista tuleva mieto hedelmäinen tuoksu, joka häipyy heti levitettäessä. Silloin, kun tuntuu, ettei ihon kuivuuteen oikein mikään enää auta, kannattaa kokeilla Phyto Replenish Body Oilia. Tietystikään muutos ei tapahdu yhdessä yössä, mutta kun käytät tätä kuivaöljyä joka pesun jälkeen parikin viikkoa, suomuilu häviää ja iho on pehmeä sekä sileä. 
Aina, kun katson kansainvälisiä kosmetiikkatilastoja, harmittelen miten vähän suomalaiset naiset ostavat vartalovoiteita. Se määrä on ihan minimaalinen verrattuna esim. Venäjään ja Ranskaan. Suomalaiset naiset eivät vielä nykyisinkään suo itselleen kovin helposti mitään ylellisyyttä ja mielihyvää. Miellyttävän tuoksuinen ja ylellisen täyteläinen kuivaöljy antaa iloa ja hyvinvointia elämään monella tapaa. Unen päästä saa paljon helpommin kiinni, kun vartalon iho ei kutise, vaan tuntuu pehmeältä. Samoin päivä lähtee käyntiin paljon paremmin, kun aamuisin saa hetken itselleen. Hidas kylpyhetki ennen kiireistä työpäivää auttaa ihmistä jaksamaan.

Hyaluronihappo on paras kosteuttaja

Kasvojen iholla kosteuden tarve on huutava nyt, kun talvea ja sisälämmitystä on takana jo pitkään. Tehokkain kosteuttava seerumi on iS Clinicalin Hydra-Cool Serum, joka sisältää puhdasta hyaluronihappoa. Hydra-Cool Serum sopii kaikille kuivaihoisille ja suosittelen sitä aamulla sekä illalla. Myös nuoret noin kaksitoista vuotiaista eteenpäin voivat käyttää Hydra-Cool Serumia ja se helpottaa suuresti nuorten atooppista kuivuutta. 
Rasvainen ja akneiho voivat myös olla todella kuivia ja hilseileviä ja siihenkin paras apu on Hydra-Cool Serum. Se ei missään tapauksessa lisää ihon rasvoittumista, vaan poistaa pintakuivuutta ja huokosia tukkivaa hilseilyä. 
Lämpimissä maissa Hydra-Cool Serumia voidaan käyttää kosteusvoiteen sijaan, mutta Suomen kuivassa sisäilmassa se ei käy kuin ehkä kesällä. Siksi tämänkin seerumin päälle pitää aina laittaa ihotyypin mukainen hoitovoide. Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti