lauantai 15. tammikuuta 2022

Samppanjakasvohoidolla silkin sileä iho

Kehittämäni SAMPPANJAKASVOHOITO NYT 79€ (norm.105€ ja kolmen kerran sarja 229€ norm.315€) on täsmähoito kirkastamaan ja kosteuttamaan talvikalpeaa ihoa. Yksikin hoitokerta poistaa kuivuuden sekä hilseilyn ja ihosta tulee silkkimäisen sileä.


Ihana uutuus Samppanjakasvohoito NYT 79€ (norm.105€) ja kolmen kerran sarja NYT 229€ (norm.315€) 


Entsyymikuorinta kirkastaa ja silottaa

Samppanjakasvohoito saa nimensä hoidon aluksi käytettävästä entsyymikuorinnasta, joka kuplii ja poreilee iholla vaikuttaessaan. Ananaksen ja papaijan entsyymit sulattavat tehokkaasti syvemmästäkin ihosolukerroksesta keratisoitunutta solukkoa ja ihosta tulee joustavampi ja sileämpi. Kuitenkin kuorinta on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. 
Entsyymikuorinta hajottaa ihohuokosten pohjista saakka tukkeutumat ja kuivuneen hiki- ja taliseoksen. Tämä on tehokas apu epäpuhtaalle, mutta pintakuivalle iholle. Puhdistuneeseen ihoon seuraavaksi käytettävät tehoaineet ja myös kotihoitotuotteet imeytyvät paljon paremmin. 
Tämän kuorintavaiheen jälkeen imeytän gua sha -hierontarullalla ihotyypille sopivat seerumit. Näitä seerumeja vaihtelen ihotyypin ja ihon tilanteen mukaan, joten hoito varmasti sopii asiakkaan tarpeisiin. Minusta tämä ihotyypin mukaisten vaikutusaineiden vaihtelu on äärimmäisen tärkeää, jotta saavutetaan asiakkaan haluama lopputulos. 
Yleensä valmiiksi suunniteltu kasvohoito sisältää vain yhdet vaikutusaineet, joita käytetään kaikille ihotyypistä riippumatta. Sen tavan tehdä kasvohoitoa olen hylännyt jo parikymmentä vuotta sitten ja muutan aina käyttämiäni vaikutusaineita asiakkaan ihon tilanteen mukaan. Useinhan kosmetologi ostaa valmiin kasvohoidon niin, että paketissa ovat valmiina kaikki aineet, mitä hoidossa käytetään. Silloin on tavallaan pakko käyttää kaikille samat hoitotuotteet. Tietysti se on helppoa kosmetologille, mutta myös tylsää, koska omia aivoja ei juuri tarvitse käyttää. 
Minulta nuo valmiit paketit veisivät työn ilon ja siksi olen alkanut kehittämään omat kasvohoitoni itse. Työn mielekkyys säilyy, kun voin jokaisen asiakkaan kohdalla pistää koko ammattitaitoni liikkeelle ja hakea juuri ne vaikutusaineet, mitkä hoidossani oleva iho tarvitsee. 


Gua sha -ruusukvartsikivinaamio on rentouttava, poistaa turvotusta sekä rauhoittaa ihoa. 


Rentoutuminen on tärkeä osa kasvohoitoa

Minulle on erittäin tärkeää, että hyvän ihonhoidon lisäksi kasvohoito antaa asiakkaalle lepohetken arkielämästä ja koko keho rentoutuu. Gua sha -hieronnan jälkeen teen käsintehdyn kasvohieronnan ja lopuksi laitan gua sha -hoitoon kuuluvan ruusukvartsikivinaamion. 
Ensin iholle laitetaan kosteuttava voidenaamio ja naamion päälle asetetaan pienistä ruusukvartsikivistä tehty ”naamari”. Kivistä ei imeydy ihoon mitään, vaan sen tarkoitus on vain rentouttaa ja rauhoittaa. Ruusukvartsikivet ovat myös viileitä ja ne poistavat turvotusta ja rauhoittavat ihoa muutenkin. 
On hiukan vaikea selittää, miltä tuo kivinaamari tuntuu, koska jokaisen pitää se kokea itse. Ideana se on sama kuin painopeitto eli kevyt, tasainen paino tekee rauhallisen ja turvallisen olon. Kivet on aseteltu tavallaan verkoksi ja naamari taipuu kasvojen muodon mukaan. Siinä on aukot silmille, nenälle ja suulle joten ahtaanpaikankammoa ei tule. 
Kuitenkin otan aina huomioon tämän ahtaanpaikankammon ja asiakas ei jää yksin naamion kanssa, vaan tulen heti paikalle, jos asiakas kutsuu. Ahtaanpaikankammo on hyvin yleistä kasvohoitojen yhteydessä ja olen oppinut siihen suhtautumaan. Samppanjahoidossa tämä gua sha-ruusukvartsikivinaamio on rentouttava lisä, mutta hoidon voi tehdä ilman sitäkin. Asiakas saa myös kokeilla, miltä kivinaamio tuntuu ja otan sen pois, jos tulee ahdistusta. 
Kerron tämän siksi, ettei kukaan jätä hoitoa kokeilematta ahtaanpaikankammon vuoksi. Se on hyvin harvinaista, että ahdistusta tulee, mutta niille kenellä on tämä oire, se on vakava asia. Yleensä pyrin tekemään hoitotilanteen niin turvalliseksi, ettei ahdistuneisuutta tule ja kaikki pystyy nauttimaan tästä kivasta rentoutuslisästä, mitä tämä kivinaamio tuottaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti