torstai 6. tammikuuta 2022

Tammialesta matkakokoja

Tammialessa on nyt useampia tuotteita, jotka ovat kätevän kokoisia mukanakin pidettäväksi. Olen optimistinen ja suosittelen hankkimaan hoitotuotteet kevään matkoille tai sitten varatuotteet saunalle, mökille tai kakkoskylppäriin.


Tammialessa tuotteissa on myös käteviä pikkukokoja.


Käteviä pikkukokoja

Tiedän, että moni asiakkaani olisi jo suurella innolla lähdössä matkalle, mutta koronatilanne muuttui äkisti tosi huonoksi. Itsekin haaveilen ulkomaanmatkasta, mutta se taitaa jäädä aikaisintaan loppukevääseen. Kuitenkin pieniä kokoja kosmetiikkaa tarvitaan muutenkin ja niillä on myös kiva kokeilla, pitääkö tuotteista.
Dermatuden HYDRATING TRAVEL SET NYT 129€ (149€) on täydellinen setti hoitotuotteita noin kuukaudeksi. Tuotteet ovat kosteuttavasta hoitolinjasta ja sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Voit käyttää tuon Travel Setin tuotteet kuukauden tehohoitoon ja kokeiluun tai pitää sitä valmiina kosmetiikkapussina aina matkalle lähtiessä. Avattuina nuo tuotteet säilyvät noin puolitoista vuotta ja ne riittävät muutamaan viikon lomareissuun tai useampaan viikonloppumatkaan. 
Kätevät pienet koot Tammialessa ovat myös Dermalogican SKIN SMOOTHING CREAM 50ml NYT 31€ (42€) kosteusvoide kaikille ihotyypeille ja SPECIAL CLEANSING GEL 250ml NYT 27€ (36€) puhdistusgeeli. Nämä tuotteet riittävät noin 6-8 viikkoa ja ovat mukavat ”perustuotteet” aivan kaikille.


Tehohoitoa edullisesti

Kuorinta ja naamio ovat tehohoitotuotteita, joita jokaisen iho tarvitsee 2-3 kertaa viikossa. Nyt on hyvä tilaisuus kokeilla Dermatuden ENZYME PEEL NYT 32€ (39€) kuorintaa, joka on todella suosittu tuote. Se sopii äärimmäisen herkällekin iholle ja myös ruusufinniin sekä couperosaan. Enzyme Peel on täysin voidemainen, eikä se millään tavoin ärsytä helposti punoittavaa ihoakaan. Myös herkkä ja couperoottinen iho kaipaa puhdistavaa kuorintaa, koska kyllä siihenkin tulee kuollutta solukkoa ja hilseilyä. 
Kuorinnan jälkeen muut hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja naamio kannattaa käyttää kuorinnan jälkeen. iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE 120g NYT 69€ (95€) ja 55g NYT 43€ (55€) kosteuttava ja rauhoittava naamio korjaa hyvin talven kuivattamaa ihoa ja tekee kauniin sekä heleän ihon pinnan. Pienempi koko on sopiva mukana pidettäväksi ja siitäkin saa noin 20-30 hoitokertaa. Varsinkin saunan jälkeen tai auringonoton jälkeen Hydra Intensive Coolimg Masquen viilentävä vaikutus tuntuu ihanalta. 
Huomioikaa myös Tammialen huippuetu. Saat yli 150€ ostoksesta kaupan päälle INVISIBLE PHYSICAL DEFENCE SK30 päivävoiteen kolmenkympin aurinkosuojalla. Voide on ihan normaalikokoinen eli 50ml. Tuohon 150€ lasketaan kaikki verkkokaupan tuotteet, eikä pelkästään tämän Tammialen valikoima. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti