lauantai 29. tammikuuta 2022

Viime hetket hyödyntää Samppanjakasvohoidon tarjoushinta!

Kehittämäni uusi SAMPPANJAKASVOHOITO NYT 79€ (105€) ja kolmen hoidon sarja 229€ (315€) on osoittautunut käytännössä paljon paremmaksi kuin osasin kuvitellakaan. Hoitotulokset ovat näkyviä ja asiakkaat kokevat hoidon hyvin miellyttävänä.


Samppanjakasvohoitoon kuuluu mm. gua sha -ruusukvartsikivihieronta ja -naamio, jotka ovat hyvin rentouttavia.


Uutuus innostaa aina

Olen todella innostunut tästä hoidosta ja tyytyväinen sen tuloksista. En muistanutkaan, miten kivaa on vaihteeksi tehdä ihan uudenlaista hoitoa. Olen aina tykännyt tehdä erilaisia hierontoja ja rentoudun itsekin rytmikkään hieronnan aikana. 
Nyt Samppanjakasvohoidossa on kolmevaiheinen kasvohieronta, jossa käytetään gua sha -ruusukvartsikiviä ja hieronta elvyttää aineenvaihduntaa sekä poistaa turvotusta. Tehdessäni hoitoa olen huomannut, että hieronta ei rasitakkaan sormia ja käsiä niin paljon kuin yleensä. Gua sha -kivien avulla tehty hieronta on käsille helpompi kuin muut kasvohieronnat. Tätä en osannut ajatella suunnitellessani hoitoa, mutta sekin on tärkeä asia. Kosmetologien ammattitauti on yleensä erilaiset käsi- ja hartiavaivat, joilta onneksi olen säästynyt, mutta aina on hyväksi, ettei rasite ole liiallista. 
Tietysti uusi kasvohoito herättää uteliaisuutta asiakkaissa ja he ovatkin olleet tyytyväisiä hoitotuloksiin. Jokainen tarvitsee kosteuttavan kasvohoidon näin talvella ja rentouttavat hieronnat poistavat koronan aiheuttamaa stressiä. 


Entsyymikuorinta silottaa ihoa

Samppanjan lailla kupliva ja kuohuva entsyymikuorinta poistaa hilseilyä, kirkastaa ihonväriä ja poistaa kuivuudesta johtuvat pintarypyt. Kuorinnan vahvuuden valitsen aina asiakkaan ihotyypin mukaan, joten se on varmasti jokaiselle sopiva. 
Kuivuuden vuoksi ihon pintaan kerääntyy paksu harmaa hilseilykerros, mikä estää kotihoitotuotteiden vaikutuksia. Entsyymikuorinta sulattaa ja hajoittaa tämän kuolleen kerroksen ja ihon väri heleytyy jo yhdellä hoitokerralla. 
Kuorinnan jälkeen teen värisevällä gua sha -napilla hieronnan, mikä vilkastuttaa verenkierron ja aineenvaihdunnan syvemmältä kuin pelkkä käsinhieronta vaikuttaisi. Sen jälkeen teen gua sha -rullilla hieronnan, joka kohdistuu lymfakanaviin ja poistaa turvotusta hyvin tehokkaasti. Näiden jälkeen imeytän suojaavat hoitoaineet ihon pintaan klassisella kasvohieronnalla. Tämä hierontavaihe kestää noin 25-30 minuuttia. 
Lopuksi laitan ihotyypin mukaisen naamion ja sekin sekoitetaan jokaiselle asiakkaalle erikseen, joten tämä kasvohoito on yksilöllinen täsmähoito jokaiselle asiakkaalle. Näistä valituista hoitoaineista riippuu, onko Samppanjakasvohoito puhdistava, herkkyyksiä rauhoittava, kosteuttava vai kiinteyttävä. Valitsen päämääräksi sen, mitä iho kaikista eniten tarvitsee. 
Kehitin NANOLIFT-KASVOHOIDON (124€) 2000-luvun alkupuolella ja se on nyt hoitolani suosituin kasvohoito. Nanolift perustuu tähän samaan tapaan sekoittaa hoitotuotteet jokaista asiakasta varten yksilöllisesti. Näin asiakas saa varmasti itselleen parhaan hoidon ja pystyn vaikuttamaan jokaisen ihon ongelmiin täsmällisesti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti