sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Nuoren iho kuntoon

Nyt loppuvuodesta on ollut varsinainen ”buumi” nuorten ihonhoidossa. Olen tehnyt muutamassa kuukaudessa TEINIPUHDISTUKSIA (45€-68€) enemmän kuin yleensä koko vuoden aikana ja se on todella hyvä asia.


Myös nuoren ihoa kannattaa alkaa hoitamaan ajoissa kosmetologin ihonpuhdistuksilla ja sopivilla hoitotuotteilla. 


Ihonhoidon tarve alkaa noin 11-vuotiaana

Olenkin jo moneen kertaan kirjoittanut siitä, että lasten teini-ikä alkaa huomattavasti aikaisemmin kuin vielä viisikymmentä vuotta sitten. Oman työurani aikana on tullut huomattava muutos siihen, missä iässä ihonhoidon tarve alkaa.
Vielä 80-luvulla tyttöjen iho-ongelmat alkoivat noin 13-vuotiaana ja nykyisin nuorin tyttö, joka on käynyt teinipuhdistuksessa on 10-vuotias. Pojilla pahin rasvoittuminen alkoi aikaisemmin noin 14-15-vuotiaana ja nykyisin se alkaa noin 12-vuotiaana. Tähän ei ole mitään yksiselitteistä syytä ja näin tapahtuu kehitysmaissakin, eikä vain hyvinvointivaltioissa. 
Joka tapauksessa on suuri mullistus lapsen elämässä, kun ihoon ilmestyy finnejä ja mustapäitä ja ihosta pitäisi alkaa huolehtimaan. Tytöillä tämä yleensä käy nopeasti ja he ottavat itse selvää netistä, miten ihoa hoidetaan. Pojilla ihonhoito jää pitkälti vanhempien varaan, mutta tiedän omista asiakkaistani, että moni äiti jaksaa hyvin patistaa poikaansa ihonhoitoon. 
Yleensä poikia käykin enemmän teinipuhdistuksessa kuin tyttöjä, koska tytöt hoitavat ihoaan omatoimisemmin. Säännöllinen teinipuhdistus onkin tosi hyvä apu vähentämään finnejä ja ihon rasvaisuutta. 


Clear Start -tuotteet auttavat kotihoidossa

Olen todella tyytyväinen, että nykyisin on saatavilla kosmeettisia aineita, joilla ihon rasvoittumista voi hoitaa. Vielä 90-luvulla oli hyvin vähän keinoja, millä kosmetologi pystyi finnejä ja rasvoittumista auttamaan. Samoin lääketieteen puolelle on myös tullut tehokkaita ja turvallisia lääkkeitä. 
Hoitolassa tehtävän teinipuhdistuksen lisäksi kotona pitäisi olla hyvät hoitotuotteet säännöllisessä käytössä. Dermalogican Clear Start-linjan BREAKOUT CLEARING FOAMING WASH (19€-29€) on erinomainen pesugeeli kaikille ihotyypeille. Se ei kuivata ihoa, mutta puhdistaa hyvin meikin, rasvan ja lian pois ihon pinnalta. 
Nyt Tähtitarjouksena oleva CLEANSING COMPLEX NYT 42€ (52€) sopii myös nuorille ja sen lievä kuoriva vaikutus auttaa hyvin tasapainottamaan ihon rasvaisuutta. Voimakkaaseen rasvaisuuteen voi käyttää CLEARING BOOSTERia (21€) ja kosteusvoiteena COOLING AQUA JELLYä (26€). 
MICRO PORE MIST (19€) hoitosuihke rauhoittaa myös talineritystä ja varsinkin pojille tämä suihke on helpoin ja nopein käyttää. Tämän hoitosuihkeen voi sumuttaa myös selkään, rintakehään ja reisiin. 
FLASHFOLIANT (25€) vaahtokuorinta tuli myyntiin pari vuotta sitten ja se on monen ihon pelastus. Sekin on helppo ja nopea käyttää, koska se vain levitetään iholle ja jätetään vaikuttamaan päiväksi tai yöksi. FlashFoliant estää huokosten tukkiintumista ja vähentää mustapäitä. 
Nyt hoitotuotepaketista on hyvä tarjous vielä tammikuun loppuun. Foaming Wash, Aqua Cooling Jelly ja FlashFoliant NYT 50€ (70€) tai tuon Aqua Cooling Jellyn tilalle voi ottaa SKIN SOOTHING HYDRATING LOTIONin, joka on tarkoitettu kuivalle ja kosteutta tarvitsevalle iholle. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti