sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Suosikkituotteet Tammialessa!

Vielä tänään on mahdollisuus hankkia Tammialesta tuotteet kevään ihonhoitoon. Huomioi, että yli 150€ ostoksesta saat kaupan päälle Dermalogican INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE sk30 päivävoiteen ja sen arvo on 57€.


Ole nopea! Tammialen viimeinen päivä on tänään!


Kevät koittaa

Päivien pitenemisen alkaa kohta huomata selvästi ja on ihanaa mennä taas kevättä kohti. Koronarajoitukset vaan kiusaa, mutta onneksi pääsee ulkoilemaan lumeen ja raikkaaseen pakkassäähän. Lumesta heijastuva uv-säteily on hyvin voimallista ja pigmenttiläiskät saavat alkunsa juuri nyt. Tuo kaupan päälle tuleva päivävoide kolmenkympin suojalla on juuri sopiva uv-suoja tähän vuodenaikaan. 
Erittäin hyvä yhdistelmä ulkoiluun on laittaa heti aamulla Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM NYT 58€ (78€) ensimmäiseksi puhtaalle iholle. Sen päälle täyteläinen SUPER RICH REPAIR NYT 69€ (93€) hoitovoide, mikä sopii yö- ja päivävoiteeksi. 
Näiden hoitotuotteiden päälle laitetaan vielä Invisible Physical Defense sk30 tai joku muu uv-suojallinen tuote. Viimeiseksi levitetään Youngbloodin jauhemainen meikkivoide NATURAL MINERAL FOUNDATION NYT 55€ (65€) tai nestemäinen LIQUID MINERAL FOUNDATION NYT 65€ (79€)
Meikkivoide on hyvin tarpeellinen ulkoilussa, koska se suojaa auringolta, mutta myös tuulelta ja pakkaselta. 
Muistakaa myös uusi huulivoide VITAMIN E LIP BALM (10€), joka sisältää suojaavaa mehiläisvahaa ja hoitavia kasviöljyjä, esimerkiksi avokadoöljyä, soijaöljyä ja auringonkukkaöljyä. Vitamin E Lip Balm sopii koko perheelle, eikä siinä ole hajusteita tai väriaineita.   

Kuorinta kunniaan

Ihon kosteuttaminen kannattaa aloittaa kuorinnalla ja tarjouksessa on myös hoitolan suosituin kuorinta Dermalogican DAILY MICROFOLIANT NYT 38€ (51€), joka käy koko perheelle. Esiteinitkin eli yli kymmenvuotiaat voivat käyttää tätä entsyymikuorintaa, joka sulattaa pois kuolleen ihosolukon. 
Hyvin herkälle ja couperosa-iholle sopivin kuorinta on Dermatuden ENZYME PEEL NYT 32€ (39€), joka on pehmeän voidemainen. Se on ainoa kuorintatuote, mitä suosittelen myös ruusufinni-iholle.
Dermalogican uusin kuoriva tuote on HYDRO MASQUE EXFOLIANT NYT 44€ (59€), joka on samalla kuorinta ja naamio. Tuote on voidemainen ja iholle levitettäessä siinä olevat pallomaiset rakeet rikkoutuvat ja vapauttavat ihoon kuorivan ainesosan. Sitten tuote saa vaikuttaa 5-7 minuuttia ja sen kosteuttava vaikutus alkaa toimimaan. Hydro Masque Exfoliantia voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja se on oikea laiskurin hoitoihme, koska samassa tuubissa on kuorinta ja naamio. 
Nuorten iho kaipaa nyt myös erityisesti hoitoa, mutta he tarvitsevat siihen aikuisen ohjausta. Tammikuun loppuun asti on voimassa tarjouspaketit CLEAR START -TUOTTEISTA NYT 50€ (71€) joka sisältää FOAMING WASH -puhdistusgeelin, AQUA COOL JELLY tai SKIN SOOTHING HYDRATING LOTION -voiteen ja FLASHFOLIANT -kuorinnan. 
Nämä tuotepaketit ovat nyt tosi edullisia ja tuotteet riittävät 6-8 viikkoa käytössä. Nämä tuotteet käyvät aivan kaikille 10-25-vuotiaille ja niillä pystyy vähentämään ihon rasvoittumista näkyvästi. Kuivalle iholle kannattaa ostaa paketti Skin Soothing Hydrating Lotionin kanssa, joka kosteuttaa atooppisen kuivaakin ihoa. 
Toivon todella, että nuoria kannustettaisiin ihon hoitoon, koska hyvä kotihoito estää myös arpien syntymistä. 
Monella julkisuuden henkilöllä on todella näkyviä arpia muistona nuoruuden finneistä. Esimerkiksi Eino Grönillä ja Juha Watt Vainiolla on iho täysin arpeutunut. Tätä ei kenenkään tarvitse enää kestää, vaan iholle on hoitoa saatavissa ja arvet voi ennaltaehkäistä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti