sunnuntai 23. tammikuuta 2022

Liian kuiva iho kirvelee ja kutisee

Tämä on jo toinen talvi, kun korona aiheuttaa monella tapaa iho-ongelmia. Maskin käyttö on suurin syy erilaisiin ihottumiin ja herkkyyksiin. Stressi ja ahdistus on aina yksi syy eri ihottumien taustalla ja iho voi reagoida näihin tuntemuksiin, vaikka niitä ei muuten huomaisikaan.


Paras apu kuivan ihon ja atopian hoitoon on säännöllinen Nanolift-kasvohoito yhdistettynä sopiviin kotihoitotuotteisiin.


Kutina on kivun esiaste

Kutina on aivan pirullista ja sen on varmaan jokainen kokenut itsekin. Ihminen aistii kutinan samojen tuntoreseptorien kautta kuin kivun ja särynkin, joten lääketiede kuvaa sitä kivun esiasteena. Atooppiseen ihottumaan kuuluu aina kutina ja se onkin atoopikoiden pahimpia ongelmia. Atopia on periytyvä ihotyyppi ja minulla on vakioasiakkaina useita atoopikkoja, jotka ovat pitäneet ihottumat poissa NANOLIFT-KASVOHOIDON (124€) avulla.
Iho voi olla tyypiltään hyvin kuiva, mutta tavallaan terve ja kuiva iho ilman atooppista ihottumaa. Oma ihotyyppini on tällainen rutikuiva korppu. Tervekin kuiva iho kutisee sekä hilseilee ja sen helposti raapii talvella rikki.
Kuivaihoisten asiakkaiden kanssa käyn usein keskustelua hoitotuotteiden kirvelystä. Silloin, kun iho on rohtunut rikki, kaikki voiteet ja hoitoaineet aluksi kirvelevät. Tästä asiakas yleensä tekee johtopäätöksen, ettei tuote sovi hänelle, kun heti tuntuu kirvelyä. Yleensä tämä on väärä johtopäätös, koska rikkoutuneella iholla kaikki voiteet aiheuttavat aluksi kirvelyä. Tämä kirvely laantuu noin puolessa tunnissa ja kun voidetta on käytetty pari päivää, kirvelyä ei enää tunnu. Jopa herkän ja kuivan ihon CALM WATER GEL (46€) tuntuu kihelmöivän kirpakalta ensimmäisellä käyttökerralla, jos iho on rikki rohtunut. Kuitenkin Calm Water Gel on juuri tarkoitettu rauhoittamaan punoitusta, kuumotusta ja kirvelyä. Calm Water Gel onkin atoopikoiden suosikkituote, koska se korjaa rohtuneen ihon yleensä parissa päivässä.



Hyaluronihappo on balsamia haavoille

Hyaluronihappo on paras kosmeettinen raaka-aine kuivalle iholle. Sillä ei ole mitään tekemistä hapon kanssa, vaikka nimi niin sanookin. Se on lempeä geelimäinen raaka-aine, joka sitoo ihoon kosteutta ja vähentää ihon oman kosteuden haihtumista.
Nyt Tähtitarjouksena oleva iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM 15ml NYT 55€ (69€) ja 30ml NYT 83€ (109€) sisältää myymistäni hoitotuotteista kaikista eniten hyaluronihappoa. Siksi se on paras mahdollinen hoitotuote tähän vuoden aikaan. Hyaluronihappo on erittäin hyvin siedetty raaka-aine ja siksi tämä Hydra-Cool Serum sopii myös couperosaan ja ruusufinni-iholle.
Hydra-Cool Serum soveltuu myös silmäluomille, mikä on seerumeille harvinaista. Laita Hydra-Cool Serumia joka ilta ja aamu kasvoille, silmien ympärille sekä kaulaan ja sen päälle ihotyypin mukainen hoitovoide ja myös silmänympärysvoide. 
Hyaluronihappo sopii myös nuorille joten Hydra-Cool Serumia voi käyttää kaikki yli kaksitoista vuotiaat. Heille sopiva kosteusvoide seerumin päälle on SKIN SOOTHING HYDRATING LOTION (27€), joka käy aamulla ja illalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti