lauantai 22. tammikuuta 2022

Samppanjakasvohoitotarjous voimassa 31.1.-22 asti

Aloita vuosi hyvissä merkeissä ja tee palvelus ihollesi ja omalle hyvinvoinnillesi. Ellet ole aikoihin käynyt kasvohoidossa kannattaa tulla SAMPPANJAKASVOHOITOON NYT 79€ (105€), joka silottaa ihon ja vähentää stressiä.


Samppanjakasvohoito NYT 79€ (norm.105€) ja kolmen hoidon sarja NYT 229€ (norm.315€) tammikuun loppuun asti!


Onnistunut kehitystyö

Olen aivan innoissani tästä uudesta Samppanjakasvohoidosta, joka on osoittautunut mieleiseksi asiakkaille. Kehitin tämän kasvohoidon juuri tämän vuodenajan tarpeita ajatellen ja halusin myös suoda asiakkaille rentouttavan hoitohetken. Onneksi huomaan, että olen onnistunut.
Uuden kasvohoidon kehittäminen vaatii paljon ajatustyötä ja treenaamista, jotta kaikki sujuu käytännössä. Myönnän, että olen selvästi vielä kömpelö tuossa uudessa gua sha-kasvohieronnassa ja joudun keskittymään tarkasti saadakseni kädet oikeaan asentoon. Se harmittaa minua, koska en ole tottunut olemaan kömpelö omassa työssäni. Kuitenkin tiedän, että treenattuani sata Samppanjakasvohoitoa pääsen siihen täydellisyyteen, mihin pyrin. Tosin luulen, ettei asiakas huomaa tuota lievää haparointia, mutta itse vaadin itseltäni täydellisyyttä.
Ilmeisesti alitajuisesti työstin tätä hoitoa mielessäni, koska se pulpahti ajatuksiini pitkin syksyä. Vasta joulukuun alussa keksin, mitkä elementit hoitoon yhdistän. Kaiken perusta on tuo kupliva entsyymikuorinta ja uusi kasvohieronta gua sha-hierontarullalla. Olin jo kesällä tutustunut gua sha-hoitoon perehtyneeseen maahantuojaan, mitä kautta ostan nämä hoitoon käytettävät välineet. Toivonkin, että moni asiakas kokeilisi NANOLIFT-KASVOHOIDON (124€) tai DERMATUDE-KASVOHOIDON (170€) jatkona noin 2-3 viikon kuluttua tätä Samppanjakasvohoitoa.

Samppanjakasvohoito itselle lahjaksi

Samppanjakasvohoito on nyt siis tarjoushinnalla 79€ (norm.105€ ja kolmen hoidon sarja nyt 229€ norm.315€) tammikuun loppuun asti. Ajatukseni oli, että mahdollisimman moni asiakas pääsisi hyvän ihonhoidon alkuun heti vuoden alussa. Suunnittelin myös, että asiakkaat voisivat ostaa itselleen lahjakortin Samppanjakasvohoitoon nyt tarjoushinnalla ja käyttää sen sitten myöhemmin. 
Pohjaan tällä myös sitä, että jos taas tulee jokin lockdown, en jäisi ihan tyhjän päälle. Nythän tilanne on vielä ihan hyvä, eikä kukaan ole siirtänyt hoitoaikoja koronapelon takia. Kuitenkin vanhana ja ”viisaana” yrittäjänä pyrin varautumaan kaikkeen. Ellet siis pääse hoitoon juuri nyt, voit hyödyntää tarjouksen lahjakortilla itsellesi tai tietysti se on mukava lahja läheisellekin. 
Samppanjakasvohoito on erittäin kosteuttava hoito, joka poistaa iholta talven tuomaa hilseilyä, kuivuutta ja kireyttä. Gua sha-ruusukvartsikivi hieronta on myös todella rentouttava ja mielihyvää tuottava. Lopuksi rentoutuksen viimeistelee ruusukvartsikivinaamio, joka toimii painopeiton tapaan tuoden turvallisen rauhottumishetken. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti