tiistai 25. tammikuuta 2022

Tähtitarjoukset 7.2. saakka

Tähtitarjouksina ovat Dermalogican MELTING MOISTURE MASQUE NYT 59€ (71€) kosteuttava naamio, iS Clinicalin CREAM CLEANSER NYT 39€ (52€) puhdistusmaito ja WARMING HONEY CLEANSER NYT 39€ (52€) kevyesti kuoriva puhdistusgeeli.


Tähtitarjoustuotteilla teet tehokkaan, mutta hellävaraisen kaksoispuhdistuksen sekä hoidat helpolla ihmenaamiolla pois ihosi kuivuuden ja kireyden.


Melting Moisture Masque pelastaa ihon pakkaselta

Yleensä uutuustuotteita ei laiteta tarjoukseen, mutta haluan kaikin tavoin edistää sitä, että mahdollisimman moni käyttää tätä naamiota. Melting Moisture Masque on ihan uskomaton tuote, enkä olisi edes osannut sellaista tuotetta toivoa. Älyttömän helppo käyttää ja teho on tuntuva. 
Tämä naamio poistaa kokonaan pintakuivan ihon ongelmat talvella. Muutama käyttökerta viikossa riittää ja sen jälkeen ei enää tarvitse kärsiä kuivuudesta, kireydestä ja hilseilystä. Nopea ja helppo käyttötapa takaa sen, ettei kukaan enää vetoa kiireeseen ja jätä sen takia tuotetta käyttämättä.
Naamio levitetään puhtaalle iholle aamulla tai illalla ja sen päälle laitetaan normaali hoitovoide. Naamio saa vaikuttaa koko yön tai päivän ja ihosta tulee silkkisen sileä. Itse käytän Melting Moisture Masqueta aamuisin ja jätän sen meikin alle. Ensimmäisellä käyttökerralla tuntuu, ettei tämä voi ikinä imeytyä ja meikki varmaan alkaa valumaan. Se on aivan väärä luulo ja tuo naamio imeytyy täysin ja meikki pysyy todella hyvin. Meikkivoide myös levittyy paremmin, kun naamio tekee ihon pinnasta sileän ja tasaisen. 
Pintakuivuus on tyypillinen suomalaisten ongelma ja yleensä se aiheuttaa hilseilyä ja meikki ei levity kunnolla. Aika usein iltapäivästä iho alkaa kiristää ja tulee epämiellyttävän kuiva tunne kasvoille. Melting Moisture Masquen käyttö poistaa tällaiset tuntumat täysin. Naamiota kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa ja sen jälkeen kuivuus ja kireys katoavat moneksi päiväksi.


Kaksoispuhdistus iS Clinicalin tuotteilla

Kaksoispuhdistusta suosittelevat ihan kaikki ammattilaisten kosmetiikkasarjat. Ilokseni voin todeta, että suurin osa asiakkaistani on omaksunutkin tämän tavan. iS Clinicalin puhdistustuotteilla voi myös tehdä kaksoispuhdistuksen ja silloin aloitetaan Cream Cleanserilla. Se on täyteläinen, mutta hyvin levittyvä maito, joka poistaa lian ja meikkivoiteen tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Cream Cleanser on täysin vesiliukoinen ja sitä pyöritellään hetken aikaa iholla, jotta meikki varmasti siihen liukenee ja huuhdellaan runsaalla ihonlämpöisellä vedellä pois. 
Tämän jälkeen käytetään kakkospuhdistuksena Warming Honey Cleanser, joka on hunajamainen paksuhko geeli, mikä levittyy hyvin iholle. Tämä Warming Honey Cleanser on kevyesti kuoriva ja jos sen antaa vaikuttaa 3-5 minuuttia se käy miedosta kuorintatuotteesta. 
Itse olen hyvin ihastunut tähän Warming Honey Cleanseriin ja rakastan sen tuoksua. Mitään hajusteitahan ei iS Clinicalin tuotteissa ole ja tässäkin tuo hunajan tuoksu tulee raaka-aineista. Warming Honey Cleanser sisältää kuollutta solukkoa hajoittavaa papaijaa, tulehduksia rauhoittavaa vihreää teetä ja puhdistavaa propolista. 
Warming Honey Cleanser sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen suositeltava se on näppyläiselle lievästi rasvoittuvalle iholle. Kaksoispuhdistus taltuttaa yleensä satunnaiset näppylät ja supistaa huokosia. Rasvoittuva iho normalisoituu ja pintakuivuuskin rauhoittuu. 
Kuivalle ja hilseilevälle iholle jää helposti meikkivoidejäämiä huokosten pohjalle ja ne aiheuttavat tulehduksia ja epämääräisiä näppylöitä. Tämä iS Clinicalin kaksoispuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ja se on tarpeeksi hellävarainen myös herkästi punoittavalle iholle. Kaksoispuhdistuksena voi pintakuivalle iholle käyttää Cream Cleanserin jälkeen myös supersuosittua CLEANSING COMPLEXIA (52€), kun taas rasvainen iho tasapainottuu ja puhdistuu Cleansing Complex ja Warming Honey Cleanser yhdistelmällä. 







Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

1 kommentti:

  1. Anonyymi08:37

    Myös minun kokemukseni mukaan Melting Moisture Masque on tosi hyvä. Ihoani ei kuivuus riivaa, mutta tuo naamio tekee ihostani tosi hehkeän ja elinvoimaisen näköisen. Ja totta tuo tosiaan, että meikkikin asettuu sen päälle hyvin, jos sitä haluaa päivällä käyttää.

    Leena

    VastaaPoista