keskiviikko 5. tammikuuta 2022

Meikki suojaa ja hoitaa ihoa!

Etätyöt ovat tehneet sen harmillisen muutoksen ihonhoitoon, että moni on jättänyt meikkaamisen kokonaan. Ihon kannalta tämä on karhunpalvelus, koska meikin suojaavaa ja hoitavaa vaikutusta on vaikea korvata muulla kotihoidolla.


Tammialessa myös parhaat tietämäni Youngblood-mineraalimeikkivoiteet.


Unohda vanhat käsitykset meikistä

Vanhat käsitykset meikin haitallisuudesta istuvat niin tiukasti ihmisten päässä, että törmään melkeinpä päivittäin tähän vanhentuneeseen ajatukseen. Olen itse puhunut ja kirjoittanut meikin suojaavasta vaikutuksesta kymmeniä vuosia ja siitä huolimatta tieto ei tavoita kaikkia.
Meikin haitallisuus on peruja 40-50-luvuilta, kun puutereissa oli metalleja, jotka aiheuttivat ärsytyksiä ja väriaineet olivat myös herkistäviä. Nämä kaikki ärsyttävät aineosat on poistettu jo 60-luvulla, mutta edelleen elää mielikuva, että meikki muka pilaa ihon. 
Tällä hetkellä näen konkreettisesti vakituisilla kasvohoitoasiakkailla, miten suuri haitta iholle on, kun ei käytetä joka päivä meikkiä. Tarkoitan tällä meikillä nyt meikkivoiteita, meikinpohjustusaineita eli primereita ja värillisiä kosteusvoiteita. Tämä koko kasvoille levitettävä hoitava ja suojaava pigmenttikerros torjuu kuivan huoneilman, sitoo ihon omaa kosteutta ja vahvistaa ihon suojabarriääriä. 
Meikin käyttö myös parantaa huomattavasti ihonhoitoa, kun meikin alle laitetaan kosteusvoide ja iho puhdistetaan ja hoidetaan kunnolla iltaisinkin. Moni etätyöläinen sanoo, ettei ehkä pese kasvojaan kuin suihkussa käynnin yhteydessä ja silloin ihonhoito jää hyvin vähäiselle.

Tammialesta korjaavia hoitotuotteita

Tammiale on voimassa vielä su 9.1-22 asti ja näistä tarjoustuotteista löytyy paljon tarpeellisia tuotteita parantamaan ihon kotihoitoa.  Jos tuo yllä kertomani tilanne kuulostaa tutulta ja ihoa on laiminlyöty jo pidemmän aikaa, paras tie olisi varata aika kasvohoitoon. Esimerkiksi monipuolinen NANOLIFT-KASVOHOITO (124€) korjaa ihon ongelmia jo yhdellä hoitokerralla. Ellei kasvohoitoon ole mahdollisuutta, tee tehokuuri kotioloissa iS Clinicalin The Essentials CLARITY TRIOlla tai VITAMIN C TRIOlla NYT 85€ (112€-117€). Tässä kolmen tuotteen triossa on seerumit noin 2-3 viikon tehohoidolle. Epäpuhtaalle ja näppyläiselle iholle kannattaa valita Clarity Trio ja kuivalle vanhenevalle iholle Vitamin C Trio
Näiden seerumien lisäksi tarvitset vain hoitovoiteen, esimerkiksi iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSIOn NYT 85€ (109€), joka on ihoa kiinteyttävä sekä kosteuttava yö- ja päivävoide. Kaikille ihotyypeille sopiva hoitovoide seerumien kanssa on INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100ml NYT 59€ (75€) tai nuorillekin hyvin sopiva SKIN SMOOTHING CREAM 50ml NYT 31€ (42€). 
Ihonhoidon saa tehokkaaseen alkuun myös Dermatuden HYDRATING TRAVEL SETillä NYT 129€ (149€), joka sisältää kaiken, mitä ihonhoidossa tarvitset. Tuotteet on pakattu kestävään ja tyylikkääseen meikkipussiin ja ne riittävät vähintään kuukauden käyttöön. 
Parhaat myymäni meikkivoiteet ovat myös Tammialessa ja suosittelen käyttämään meikkiä jokaisena työpäivänä. Näin ihon suojautuminen toimii hyvin ja perheenkin on mukavampi katsella huoliteltua ulkonäköä. Youngbloodin suositut mineraalimeikit NATURAL MINERAL FOUNDATION NYT 55€ (65€) jauhemeikki ja LIQUID MINERAL FOUNDATION NYT 65€ (79€) meikkivoide ovat nyt myös Tammialessa. Kumpikin meikki riittää jokapäiväisessä käytössä 4-6 kuukautta eli paljon pidempään kuin meikkivoiteet yleensä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti