lauantai 8. tammikuuta 2022

Viime hetket tehdä ostoksia Tammialesta

Vuodenvaihde ja Tammiale alkaa olla loppusuoralla ja paluu normaaliin elämään tulee eteen. Tammiale loppuu sunnuntaina 9.1. ja Tähtitarjoukset ovat voimassa vielä maanantain 10.1. joten on vielä pari päivää aikaa tehdä ostoksia.


Vielä ehdit! Tammiale sunnuntaihin 9.1.-22 asti!


Seuraavasta ale-tapahtumasta ei ole tietoa

Tämä Tammiale kannattaa nyt hyödyntää, koska minulla ei ole mitään tietoa onko Hämeenlinnassa jotain kauppatapahtumia kevään aikana. Ellei Kaupunkikeskusta ry järjestä jotain tapahtumaa, seuraava isompi kauppapäivä hoitolassa menee varmaankin toukokuulle. 
Pimeän kaupan ilta on ollut aikaisemmin helmikuussa, mutta viime vuonnakaan sitä ei enää järjestetty. Nyt tietysti tämä koronan leimahtaminen estää tapahtumien järjestämistä varmaan koko alkuvuoden. 
Ostokset kannattaa tehdä siihen malliin, että niillä pärjää pitkälle kevääseen. Huomioikaa myös, että yli 150€ ostoksesta saa kaupan päälle Dermalogican INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 päivävoiteen (arvo 57€).
PRECLEANSE ja PRECLEANSE BALM NYT 34€ (46€) ovat tärkeä lisäys hyvään ihonhoitoon, koska niiden hoitavat kasviöljyt ravitsevat ihoa myös puhdistuksen yhteydessä. Jotkut karsastavat näitä öljymäisiä tuotteita, mutta se kannattaa jo unohtaa vanhanaikaisena käsityksenä. Precleanset huuhtoutuvat täysin vedellä pois, eivätkä ne rasvoita finni-ihoakaan. Päinvastoin, rasvoittuvalle iholle on tärkeää, että ihonpuhdistus on tehokasta ja varsinkin paksu meikkivoide lähtee parhaiten pois juuri Precleansen avulla. 
Mitään suurta eroa Precleansella ja Precleanse Balmilla ei ole ja on makuasia kumman niistä valitsee. Balsamimainen Precleanse Balm on helpompi pitää mukana ja se on hiukan hoitavampi kuin nestemäinen Precleanse

Tehohoitoa silmien ympärille

Silmänympärykset joutuvat koville talviaikaan ja niiden hoitoa kannattaa tehostaa. Moni käyttää silmätippoja ja niitä leviää aina myös silmän ympäristöön, eikä se ole ohuelle iholle hyväksi. Silmänympärysten hoitoa kannattaa tehostaa iS Clinicalin C EYE SERUM NYT 62€ (72€) seerumilla, jota voi käyttää aamulla ja illalla ensimmäisenä ja sen päälle silmänympärysvoide. Tämä seerumi estää ohuen ihon rypistymistä ja veltostumista. 
Tehokkain tuote suojaamaan silmätipoilta on Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM NYT 43€ (58€), joka sulaa ihon rakenteeseen. Parasta olisi laittaa ensin tämä silmänympärysvoide ja vasta sitten tiputella kostutus- tai lääketippoja silmiin. Multivitamin Power Firm suojaa kosteuden rasituksilta ja se on myös hyvä estämään sateen ja tuulen haittoja.
Suosituin silmänympärysvoide on iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX NYT 89€ (119€), joka on monipuolinen ”ryppyvoide” ja hidastaa hyvin silmänympäryksen vanhenemismuutoksia.
Atoopikoille ehdoton hoitotuote on Dermalogican STRESS POSITIVE EYE LIFT NYT 42€ (57€) naamio, joka estää silmänympärysihottuman syntymistä, poistaa kutinaa ja estää hilseilyn sekä kuivumisen. Tämän naamion voi jättää vaikuttamaan yöksi ja sitä voi käyttää kaikki yli kaksitoistavuotiaat. 
Atooppinen ihottuma on yleensä pahimmillaan silmien ympärillä ja siihen käytetään paljon kortisonia, joka vielä entisestään ohentaa jo muutenkin ohutta ihoa. Stress Positive Eye Lift vähentää kortisonivoiteen haittoja ja nopeuttaa ihon parantumista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti