tiistai 18. tammikuuta 2022

Vartalonhoito tuo mielihyvää

Näinä aikoina, kun korona taas tuo ahdistusta ja sotkee elämää, tarvitaan arkeen asioita, jotka tuovat mielihyvää ja alentavat stressiä. Yksi varmasti iloa ja mielihyvää tuottava asia on kylpeminen, saunominen ja muu vartalonhoito.


Tähtitarjous Dermalogican PHYTO REPLENISH BODY OIL tekee nopeasti kuivasta vartalon ihosta silkkisen pehmeän.


Yksinkertaisia iloja

Harvalla ihmisellä on yhtenään mitään suuria tunteita herättäviä juhlatilanteita, vaan elämä koostuu pitkälti tavallisesta arjesta. Minusta sen kuuluukin olla näin ja haluan nostattaa tavallisen arkielämän arvoa. Nykyisin aivan liikaa halutaan suuria seikkailuja, erikoisia kokemuksia ja juhlimista. 
Parhaat mielihyvän tunteet tulevat ihan tavallisista arkisista asioista. Itse nautin esimerkiksi siitä, kun perjantaina työviikon päätteeksi rauhoitun saunassa, käytän hyvän tuoksuiset shampoot sekä vartalovoiteet ja pujahdan puhtaiden lakanoiden väliin nukkumaan. Vielä kolme kissaa vatsan päälle, niin rentoutuminen on täydellistä.
Omasta pesutilasta voi tehdä pienillä asioilla ylellisemmän kokemuksen. Kokeile käydä suihkussa pelkästään kynttilöiden valossa ja kuuntele samalla jotain miellyttävää musiikkia. Itselleni tuoksut kuuluvat mielihyvää tuottaviin elementteihin silloin, kun ne ovat luonnollisia hedelmien ja marjojen tuoksuja. TUOKSUSAIPPUASIENTEN (19€) raikas sitruuna, energisoiva piparminttu tai lempeä persikka tekevät suihkussa käynnistä stressiä poistavan palautumishetken. 
Itse laitan jalat kylpyveteen saunassa ollessani. Jalkani palelevat aina ja paras tapa saada itsensä nopeasti lämpimäksi on tehdä lämmin jalkakylpy. CCS hoitosarjassa on raikastava jalkakylpysuola (15€), joka myös pehmentää kovettumia ja desinfioi jalkoja. Hoitolassa on myös PIELOR (12€) sarjan edullisia suihkuvaahtoja, joita voi käyttää jalkakylpyyn, suihkusaippuana ja käsien pesuun.


Talvella vartalovoide on välttämätön

Itse en halua vartalovoiteeksi vaseliinin hajuista tusinarasvaa, vaan tahdon siinäkin käyttää hyvälaatuisia hoitotuotteita. Ilman kunnon vartalovoidetta ei Suomen talvesta selviä kutinoitta ja mikään ei ole niin keljua, kuin kutiseva selkä tai sääret. 
Nyt Tähtitarjouksena on Dermalogican PHYTO REPLENISH BODY OIL NYT 44€ (56€) kuivaöljy, joka tekee nopeasti korpun kuivasta ihosta sileän ja pehmeän. Tämä Dermalogican vartalotuotelinja ei sisällä erillisiä hajusteita, vaan sen luonnolliset tuoksut tulevat raaka-aineista ja siksi ne haihtuvat heti käytön jälkeen. Ne siis sopivat tuoksuallergikoille ja tuoksuttomiin tilanteisiin.
Vartalonkuorinta-aine THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) on hyvin tarpeellinen hoitotuote, jos mielii pitää vartalon ihon ilman hilseilyä ja kuivaa ihokerrosta. Tämä Thermafoliant Body Scrub on samalla myös suihkuvaahto, joten sen kanssa ei tarvita muuta pesuainetta. 
Tehokas vartalonhoito tapahtuu tekemällä ensin suihkussa vartalon kuorinnan ja sen jälkeen käytetään tämä Phyto Replenish Body Oil. Kuivaöljy imeytyy nopeasti ja tekee ihosta heti silkkimäisen pehmeän ja sileän. Öljyä tarvitaan hyvin pieni määrä kerrallaan ja tuo pullo riittää päivittäisessä käytössä pari kuukautta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti