torstai 13. tammikuuta 2022

Uusi silmänympärysvoide Awaken Peptide Eye Gel poistaa turvotusta

Dermalogicalle tuli vuoden alussa uusi silmänympärysvoide AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€), joka on tarkoitettu poistamaan turvotusta ja silmäpusseja. Tämä geelimäinen voide sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.


Dermalogican uutuus Awaken Peptide Eye Gel on tehokas apu silmänympärysten turvotukseen ja ryppyihin. 


Raivostuttavat silmäpussit

Miettiessäni, mikä asiakkaitani eniten harmittaa vanhenemisessa, niin päädyin siihen, että silmäpussit ärsyttävät eniten. Harvoin kukaan on harmistunut rypistymisestä, mutta turvonneet silmänympärykset nousevat keskustelun aiheeksi usein. Myös verkkokauppa-asiakkaat kysyvät eniten neuvoa silmänympärysturvotukseen. 
Silmäpussit eivät liity pelkästään vanhenemiseen, vaan jo nelikymppiselläkin voi turvotusta ilmaantua elämäntavoista ja hormonitoiminnasta riippuen. Ei ole siis mikään ihme, että Dermalogica on perehtynyt tähän ongelmaan ja kehittänyt tuotteen nimenomaan poistamaan turvotusta. Olen nyt kokeillut pari viikkoa Awaken Peptide Eye Geliä ja se on hyvin miellyttävän viileä ja nopeasti imeytyvä geeli. Se on myös kosteuttava ja ryppyjä silottava, joten se sopii käytettäväksi aamulla sekä illalla ainoana silmänympärysvoiteena. 
Awaken Peptide Eye Gel on myös hyvä silmänympärysvoide niille, joilla on rasvainen silmäluomi, eikä meikki tahdo pysyä kunnolla. Tämä ohut geeli on niin hyvin imeytyvä, että se jättää hyvän pohjan silmämeikille ja lisää sen pysyvyyttä.


Silmäpussit johtuvat hidastuneesta aineenvaihdunnasta

Usein asiakkaat ajattelevat, että silmäpussit johtuvat huonoista elämäntavoista. Kyllähän nekin tietysti vaikuttavat, mutta yleensä yli viisikymppisenä elimistön aineenvaihdunta on ikääntymisen myötä hidastunut ja silmäpussit ovat siitä seurauksena. 
Siihen ei auta veden juonti tai luontaistuotteet, vaan se on vääjäämätön seuraus ikääntymisestä. Awaken Peptide Eye Gel pystyy jonkin verran vähentämään turvotusta ja ennaltaehkäisemään niiden syntymistä. Valitettavasti jo pitkään vaivanneita silmäpusseja se ei pysty poistamaan, mutta sen avulla voi estää pussien suurenemisen. 
Nyt suusuoja on lisännyt monella silmäpussien syntymistä, koska suusuojan reuna hidastaa aineenvaihduntaa entisestään. Tähän ongelmaan Awaken Peptide Eye Gel on erinomainen apu ja suosittelenkin tätä silmänympärysvoidetta kaikille, jotka käyttävät koko työpäivän suusuojaa.
Awaken Peptide Eye Gel on myös erinomainen silmänympärysvoide nuorille naisille eli 20-35-vuotiaille. Heillä on satunnaista silmänympärysturvotusta elämäntavoista, kuukautiskierrosta ja suusuojasta johtuen ja siihen turvotukseen Awaken Peptide Eye Gel auttaa oikein hyvin. Muutenkin kaikkien kannattaa kokeilla tätä silmänympärysvoidetta, koska uusi tuote ja vaihtelu motivoi ihonhoitoon. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti