sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Varaa kasvohoitoaikasi pian!

Nykyisin lähes jokainen asiakas kysyy, miten tällä hetkellä korona vaikuttaa työhöni. Onneksi voin vastata, että ei oikeastaan millään tavalla. Kukaan ei ole perunut hoitoaikaansa siksi, ettei uskaltaisi koronan takia tulla. 


Nyt kannattaa hankkia hoitoaika mahdollisimman pian, koska varauskirja alkaa täyttyä!


Ajanvarauskirja on aika täynnä

Suosittelen, että varaatte hoitoajan mahdollisimman pian, jos suunnittelette kasvohoitoon tulemista. Varsinkin nuo iltapäiväajat kello kolmen jälkeen täyttyvät nopeasti, vaikka teen pidennettyä työpäivää. Otan yleensä viimeisen asiakkaan kello 18-19 ja työt aloitan aamulla klo 10.00. 
Sen verran korona on vaikuttanut ajanvarauksiin, että peruutusaikoja saattaa olla vapaana samalle tai seuraavalle päivälle. Niitä siis kannattaa kysellä, jos olette vapaapäivällä. Näitä peruutusaikoja tulee nyt sen takia, että hoitotyötä tekevät asiakkaat joutuvatkin yllättäen vapaapäivänä tai loma-aikana töihin. 
Varmaan suurin vakioasiakasryhmä on nämä hoitotyötä tekevät asiakkaat. He ovat työssä sairaalassa, vanhustentaloissa, terveyskeskuksissa ja päiväkodeissa. Huomaan selvästi näiden aikataulumuutosten kautta, miten kovilla hoitohenkilöstö taas on. Selvästi näitä hoitoaikojen siirtoja alkoi taas tulemaan marraskuussa, kun korona paheni.
En valita mitenkään sitä, että minulle tulee varauksien siirtoja, vaan tunnen huolta ja myötätuntoa hoitohenkilökunnan puolesta. Hoitoaikojen siirtäminen ei vaivaa minua mitenkään, koska lähes aina on joku odottamassa peruutusaikaa. 

Tehokkainta on kolmen kasvohoidon sarja

Suosittelen lämpimästi ottamaan tämän kolmen hoitokerran sarjan Samppanjakasvohoidosta. Sen vaikutus on todella tehokas ja iho tasoittuu, hehkeytyy ja silottuu näkyvästi. Hoidot on parasta tehdä tiiviiseen tahtiin eli noin 2-3 viikon välein. Hoidon voi maksaa aina käydessään, jottei kerralla tarvitse maksaa koko sarjan hintaa. 
Hoitosarjan yhteydessä kannattaa ehdottomasti panostaa myös tehokkaaseen kotihoitoon. Parasta olisi hankkia kotihoitotuotteet näistä samoista hoitosarjoista, mitä olen kasvohoidossakin käyttänyt. Niiden avulla kasvohoidon vaikutus jatkuu ja tehostuu. 
Erittäin hyvä valinta on ottaa käyttöön iS Clinicalin THE ESSENTIALS VITAMIN C TRIO (112€) kolmen seerumin pakkaus, joka riittää noin 2-3 viikkoa käytössä. Siinä on C EYE SERUM silmänympäryksille, GENEXC seerumi aamulla ja SUPER SERUM illalla. Hoitovoiteeksi käy SHEALD RECOVERY BALM (15g 37€ ja 60g 87€)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti