keskiviikko 26. tammikuuta 2022

Uutuustuotteet Samppanjakasvohoidon jatkoksi!

Nyt, kun olen kokeillut hoitotuoteyhdistelmiä, joita voi käyttää kotihoidossa jatkamaan SAMPPANJAKASVOHOIDON NYT 79€ (105€) vaikutuksia, olen saanut hyvän tuntuman myös uutuustuotteisiin. 



Turvotusta poistava silmänympärysvoide

Kokeilin joulun tienoilla Dermalogican kolmen tuotteen yhdistelmää, joka kiinteyttää ja elvyttää ihon toimintoja. Uusimpana tuttavuutena oli AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€) silmänympärysgeeli. Tämä uutuus tuli Suomeen juuri ennen joulua ja se on nyt jo myyntihyllyssäni. 
Hiukan epäröin sen kohdalla, että tarvitseeko Dermalogica enää yhtä silmänympärysvoidetta lisää. Kokeiltuani Awaken Peptide Eye Geliä vakuutuin, että ainakin tätä silmänympärysvoidetta tarvitaan. Silmäpussit ja turvotus ovat tyypillinen harmin aihe lähes kaikilla yli viisikymppisillä ja paljon nuoremmillakin.
Awaken Peptide Eye Gel on koostumukseltaan täyteläinen geeli, joka myös kosteuttaa hyvin ja silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Miellyin heti tähän tuotteeseen, koska silmänympärykseni ovat tosi kuivat ja inhoan silmäpussejani. Kosteuttava ja ryppyjä silottava vaikutus tuntui heti, mutta turvotuksen väheneminen alkoi näkymään vasta parin viikon käytön jälkeen. 
Mitään dramaattista muutosta ei voiteilla pysty saamaan, mutta Awaken Peptide Eye Gel on selvästi tehokkain myymäni turvotusta poistava silmänympärysvoide. Kolmekymppiset, joilla on vain kevyesti silmänympärysturvotusta, saavat todella hyviä tuloksia tällä tuotteella. Kannattaa myös muistaa, että ennaltaehkäisy on parasta ja tehokkainta hoitoa. 
Samppanjakasvohoito on aineenvaihduntaa kiihdyttävä ja siksi se vähentää myös silmäpusseja sekä yleensäkin turvotusta. Tätä aineenvaihduntaa parantavaa vaikutusta kannattaa ilman muuta jatkaa kotihoidossa tällä Awaken Peptide Eye Gelillä.

Älyseerumi vaikuttaa monipuolisesti

Tehokas seerumi on tärkeä tuote kotihoidossa, kun ylläpidetään kasvohoidon vaikutusta. Kesällä myyntiin tullut SMART RESPONSE SERUM (136€) eli älyseerumi on saanut todella suuren suosion. Kollegani ovat kehuneet sitä jo pitkään ja se ehti jo kerran loppuakin Suomesta, mutta onneksi sitä saatiin lisää. 
Smart Response Serumin teknologia vapauttaa vaikutusainemolekyyleistä juuri sen aineosan, mitä iho sillä hetkellä tarvitsee. Seerumi tavallaan aistii ihosolukon toiminnan sekä tarpeet ja täsmävaikutus kohdistuu juuri tähän tarpeeseen.
Smart Response Serum on hyvin kosteuttava, kiinteyttävä ja ärsytyksiä rauhoittava eli siinä ovat juuri ne ominaisuudet, mitä iho tarvitsee näin talvella. Samalla Smart Response Serum jatkaa Samppanjakasvohoidon kiinteyttävää ja kosteuttavaa vaikutusta. Seerumi on koostumukseltaan ohut voide ja sen kosteuttava vaikutus tuntuu heti. 
Hoitovoiteena Smart Response Serumin päälle sopii hyvin SUPER RICH REPAIR (50ml 93€ ja 100ml 149€) hoitovoide, jota voi käyttää yöksi ja päiväksi. Super Rich Repair on Dermalogican täyteläisin voide, mutta se myös imeytyy hyvin ja se käy myös meikin alle. Huomioikaa, että Super Rich Repairista on tullut isompi tuplakoko eli 100ml, joka tulee lähes 40€ edullisemmaksi, kuin jos ostaisi kaksi 50ml purkkia. Super Rich Repair on todella hyvä hoitovoide talven ajaksi, koska se suojaa ihoa pakkaselta, tuulelta ja kuivattavalta sisälämmitykseltä. Se vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä ja ehkäisee myös punoitusta ja couperosan syntymistä. 
Näillä kolmella tuotteella AWAKEN PEPTIDE EYE GEL, SMART RESPONSE SERUM ja SUPER RICH REPAIR melkeimpä tuplaa yhdenkin Samppanjakasvohoidon vaikutuksen. Nämä tuotteet riittävät noin 6-8 viikon käyttöön joten niillä pääse ylitse pahimmasta pakkaskaudesta.








Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti