perjantai 28. tammikuuta 2022

Silmänympärysvoiteiden suosikit

Ostoraportteja lukiessani ajattelin myös kirjata nämä silmänympärysvoiteiden suosikit. Itseäni kiinnostaa kovasti, millaisia tuotteita asiakkaat ostavat ja onko mielikuvani suosikeista sama, mitä on tilastojen todellisuus.


Viime vuoden ostetuin silmänympärysvoide oli iS Clinicalin YOUHT EYE COMPLEX, joka häivyttää nopeasti ryppyjä, silmien turvotusta ja tummia silmänalusia.


Silmien ympärillä on paljon ongelmia

Silmänympärysalue on hyvin ongelmallinen ja siksi tarvitaan useampia erilaisia silmänympärysvoiteita. Kaikkien silmäluomet kuivuvat, rypistyvät sekä veltostuvat ja siihen tarvitaan avuksi kosteutusta ja kiinteytystä. 
Sen lisäksi silmän ympärillä voi olla turvotusta, tummuutta, pigmenttiläiskiä, atooppista ihottumaa, punoitusta, rohtumista, hilseilyä, valoherkkyyttä ja kaikkien näiden yhdistelmiä. Dermalogicalta tuli uusi silmänympärysvoide myyntiin heti vuoden alussa ja se on AWAKEN PEPTIDE EYE GEL (57€). Vuoden kuluttua, kun teen tilastoa tästä vuodesta tiedän, että tuo uusi voide sijoittuu hyvinkin korkealle. Awaken Peptide Eye Gel poistaa turvotusta, joka on hyvin tyypillinen ongelma. Voin sanoa, että tätä uutuutta kokeiltuaan, siitä tulee monelle uusi suosikkituote.

Nämä olivat silmänympärysvoiteiden suosikit vuonna 2021:
  1. iS Clinical YOUHT EYE COMPLEX (119€) kiinteyttävä silmänympärysvoide
  2. Dermalogica MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€) silottava ja suojaava voide
  3. Dermalogica BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) monipuolisesti elvyttävä voide
  4. iS Clinical EYE COMPLEX (99€) atooppisen ja herkän ihon silmänympärysvoide
  5. iS Clinical C EYE SERUM (72€) silmänympärysseerumi
  6. Dermatude ANTI-AGEING EYE PADS (49€) turvotusta poistavat hoitolaput
  7. Dermalogica TOTAL EYE CARE SK15 (47€) tummuutta poistava aurinkosuojallinen voide
  8. Dermalogica STRESS POSITIVE EYE LIFT (57€) silmänympärysnaamio
  9. Dermalogica INTENSIVE EYE REPAIR (53€) täyteläinen kosteuttava voide
  10. Dermatude FIRMING EYE BOOST (75€) kiinteyttävä voide


Myös näihin silmänympärysvoiteiden suosioon vaikuttaa vuodenaika ja yleensä tuo Total Eye Care SK15 on kesäajan suosikki. Se on myös voide, jonka myyn ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi nuorelle naiselle. Myös BioLumin-C Eye Serum sopii alle kolmekymppisille kevyen geelimäisen koostumuksensa vuoksi.
Multivitamin Power Firm on taas talven suosikki suojaavan vaikutuksensa vuoksi ja se on sopiva myös huulivoiteeksi. Selvässä nousussa on Stress Positive Eye Lift ja se johtuu valitettavasti siitä, että ongelmat silmien ympärillä ovat lisääntyneet. Ilmeisesti maskin käyttö tuo uusia rasituksia silmänympäryksille ja atooppiset ihottumat ovat yleistyneet. Stress Positive Eye Lift on kutinaa poistava ja viilentävä tehotuote herkkyysihottumiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti