perjantai 7. tammikuuta 2022

Täydellinen kotihoito vanhenevalle iholle

Voin suoraan sanoa, että parhaat kotihoitotuotteet yli 35-vuotiaalle hidastamaan ihon vanhenemista ovat iS Clinicalin YOUTH -hoitolinjan tuotteet. Niillä pystyy tekemään helposti ja nopeasti hyvin tehokkaan kotihoidon.


iS Clinicalind huippu-uutuus Active Peel System NYT Tammialessa vain 79€ (norm.109€).


Helppo kotihoito-ohjelma

Helpompaa ja nopeampaa kotihoitoa ei ole kuin nämä YOUTH -hoitolinjan tuotteet ja nyt niissä on vielä huomattava alennus. Levitä 2-3 tippaa YOUTH SERUMia 30ml NYT 139€ (183€) puhdistetulle iholle. Muista myös kaula ja tämä geelimäinen seerumi sopii myös silmien ympärille. 
Youth Serum jättää heti iholle tiiviin ja napakan pinnan ja jo yhden käyttökerran jälkeen iho tuntuu erilaiselta. Tässä seerumissa on myös runsaasti kosteutta, joten se on erinomainen näin pakkasaikaan. Suosittelisin käyttämään Youth Serumia aamulla ja illalla, mutta jos sinulla on nyt käytössä joku muu seerumi, käytä sitä aamuisin ja Youth Serum iltaisin. Huomioi, että tuo Youth Serum pullo on isompi koko eli 30ml, joten se ei ole yhtään sen kalliimpi kuin muutkaan seerumit. 
Youth Serumin päälle levitetään ohut kerros YOUTH EYE COMPLEX NYT 89€ (119€) silmänympärysvoidetta, joka on valittu pari vuotta sitten Suomen kauneusbloggareiden toimesta parhaaksi silmänympärysvoiteeksi. Youth Eye Complex on monipuolinen vaikutukseltaan ja se elvyttää tehokkaasti silmänympäryksen aineenvaihduntaa. Tämän takia se tehoaa hyvin tummiin silmänympäryksiin ja turvotukseen. Myös pieniin ryppyihin ja juonteisiin Youth Eye Complex on erittäin tehokas apu. 
Yö- ja päivävoiteena tehokkain tuote on YOUTH INTENSIVE CRÈME 50g NYT 179€ (229€) ja 100g NYT 325€ (399€). Tämä Youth Intensive Crème on aivan ihana tuote ja aivan ehdottomasti paras voide, mitä olen koskaan käyttänyt. Sen napakoittava vaikutus tuntuu ja näkyy jo parin päivän käytön jälkeen.


Hoitava puhdistus

Hyvillä tuotteilla jo ihonpuhdistuskin on hoitovaihe. Varsinkin näin talvella PRECLEANSE BALM NYT 34€ (46€) ja PRECLEANSE NYT 34€ (46€) ovat hyviä vähentämään ihon kuivuutta. Nämä Precleanse-tuotteet sisältävät runsaasti ihoa hoitavia kasviöljyjä, jotka estävät ihon hilseilyä ja kuivumista. Meikin poistoon Precleanse on ehdoton tehotuote, joka sulattaa paksuimmankin meikkivoiteen. 
Öljymäisyydestään huolimatta kumpikin Precleanse on täysin vesiliukoinen ja ne huuhtoutuvat hyvin pois ihonlämpöisellä vedellä. Kaksoispuhdistuksessa Precleansen jälkeen voi käyttää CLEANSING COMPLEX NYT 42€ (52€) puhdistusgeeliä, joka on hoitolani suosituin puhdistustuote. 
Syksyllä myyntiin tullut ACTIVE PEEL SYSTEM NYT 79€ (109€) on tehokkain kuoriva ja uudistava tuote kotikäyttöön. En ole vastaavaan tehokkuuten törmännyt kuin ammattikäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa. Nyt kannattaa hyödyntää tämä Tammialen tarjous ja kokeilla Active Peel Systemia. Tähän pakkasaikaan suosittelen, että Active Peel System käytetään noin joka kolmas ilta. Pakkauksessa on viisitoista hoitoa ja se riittää noin puolentoista kuukauden kuuriin. Hoitotuotteet käytetään iltaisin ja silloin ei enää tarvitse mitään muita voiteita. Kokeile ja hämmästy! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti