perjantai 21. tammikuuta 2022

Vielä ehdit tehdä Tähtitarjousostokset!

Vielä on muutama päivä aikaa hyödyntää tämän hetken Tähtitarjoukset, koska ne ovat voimassa maanantaihin 24.1. asti. Kyseessä ovat tehokkaat kosteuttajat kasvoille ja vartalolle eli HYDRA-COOL SERUM NYT 15ml NYT 55€ (69€) ja 30ml NYT 83€ (109€) sekä PHYTO REPLENISH BODY OIL NYT 44€ (55€).


Talviaikaan lämmitys kuivattaa sisätilat ja myös ihon. Vartalon kuivuuteen paras apu on nyt Tähtitarjouksena oleva Phyto Replenish Body Oil.


Nyt tarvitaan kosteutta

Yleensä tähän vuoden aikaan sisätiloissa ilmankosteus on aivan liian alhainen. Kerrostaloasunnoissa ilmankosteus saattaa olla vain 20% ja silloin iho alkaa jo haihduttamaan omaa kosteuttaan pois. Ihanteellinen ilmankosteus tähän vuodenaikaan olisi 40-50%, mutta harvassa asunnossa sellaista on. 
Monissa isoissa toimistorakennuksissa ja muissa laitoksissa koneellinen ilmanvaihto saattaa rutistaa ihosta pois kaiken kosteuden ja ihosta tulee kuin kuivattu rusina.
Me hankimme joulun tienoilla makuuhuoneeseen laitteen, joka kosteuttaa ja puhdistaa sisäilmaa. Olin aina epäluuloinen koko vehjettä kohtaan, kun muistan tutkimustulokset 90-luvulta, jolloin todettiin ilmankostuttajien olevan oikeita pöpöpesiä. Nyt täytyy kyllä myöntää, että tekniikka on kehittynyt, eikä ole enää pelkoa homeista tms. ja makuuhuone tuntuu paljon raikkaammalta. Nenäkään ei ole aamuisin kuiva ja tukkoinen ja oletettavasti se tekee ihollekin hyvää. 
Kuitenkin iho tarvitsee kosteuttavia hoitotuotteita ja Tähtitarjouksessa oleva iS Clinicalin seerumi on kosteuttavin tuote, mitä hyllyistäni löytyy. Onneksi tuotteita on nyt saatavilla ja maahantuojien logistiikkaongelmat ovat helpottuneet.  
Hydra-Cool Serum sopii kaikille ihoille ja kaikenikäisille. Ohuelle, kuivalle ja couperoottiselle iholle tämä seerumi on suorastaan välttämätön. Hydra-Cool Serum ei pelkästään lisää ihon kosteutta, vaan se myös vähentää ihon oman kosteuden haihtumista. Tätä seerumia voi käyttää myös silmänympäryksille ja atooppiseen ihottumaankin se on erinomainen apu. Hydra-Cool Serumia käytetään aamulla sekä illalla ja näin käytettynä pienempi pullo riittää 4-6 viikkoa ja isompi 8-12 viikkoa.

Kuivaöljy on tehokkain kosteuttaja vartalolle

Tässä vaiheessa talvea monella alkaa vartalon iho kuivumaan niin paljon, että se kutisee ja hilseilee. Tuo kutina on sietämätöntä ja moni raapii ainakin yöllä ihon ihan vereslihalle. Jalkahoitoja tehdessäni 90-luvulla näin, miten syvät rohtuneet raapimajäljet säärissä tulehtuvat ja siihen tarvitaan jo antibioottia. Kannattaa siis ennaltaehkäistä kuivuminen, jottei se ehdi kutinavaiheeseen asti. 
Kuivaöljy on erittäin ravitseva ja tehokas hoitotuote vartalon iholle. Tämä Phyto Replenish Body Oil on kasvoille tarkoitetun PHYTO REPLENISH OILin (73€) sisarustuote ja kumpikin öljy vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Jotkut pelkäävät kaikkia öljymäisiä tuotteita ja kuvittelevat, etteivät ne imeydy kunnolla. Dermalogican öljyissä ei tätä pelkoa ole, vaan ne imeytyvät hetkessä. Hyvä imeytyminen ja nopea vaikutus perustuu siihen, että vartaloöljykin on tehty puhtaista kasviöljyistä, eikä ihon pintaan jäävistä mineraaliöljyistä, jotka eivät todellakaan imeydy. 
Huomioikaa myös, ettei Dermalogican tuotteissa ole hajusteita tai väriaineita. Tällaisia vartalovoiteita on hyvin harvassa, vaikka hajusteet ovat pahimpia allergeenejä. Siksi tämä Phyto Replenish Body Oil onkin erittäin suosittu atooppisilla asiakkaillani. Yleensä atooppinen ihottumaläiskä paranee tällä öljyllä parin viikon käytön jälkeen. Kuivaöljy on myös riittoisa, koska se levittyy niin hyvin. Tämä yksi pullo riittää pari kuukautta, jos sitä käyttää joka päivä. Joten parilla pullolla selviää tämän pahimman pakkasajan ylitse.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti