keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Top Ten vuoden 2021 seerumeista

Olen todella tyytyväinen siihen, miten hyvin asiakkaat ovat ymmärtäneet seerumien käytön merkityksen. Varsinkin näin talvella ihonhoitoon ei riitä pelkästään kosteusvoide, vaan kotihoidon tehoa pitää lisätä ottamalla käyttöön ihotyypin ja tilanteen mukainen seerumi.


C-vitamiinipitoinen Dermalogican BioLumin-C Serum oli vuoden 2021 suosituin seerumi.


C-vitamiini vakuuttaa

C-vitamiini on tämän hetken muodikkain vaikutusaine kosmetiikassa ja asiakkaiden on ollut helppoa ymmärtää sen tarve. Iho käyttää antioksidanttista C-vitamiinia korjaamaan uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. C-vitamiini on myös ihon sävyä tasoittava, silottava ja kosteuden haihtumista vähentävä raaka-aine ja kaikki yli 25-vuotiaat hyötyvät sen käytöstä. Tilastoistakin näkee heti, miten hyvin asiakkaat ovat ymmärtäneet C-vitamiinin merkityksen. Seerumien Top Ten vuonna 2021 oli:
  1. Dermalogica BIOLUMIN-C SERUM (30ml 78€ ja 59ml 125€) 
  2. Dermalogica PHYTO REPLENISH OIL (73€) öljymäinen seerumi 
  3. iS Clinical HYDRA-COOL SERUM 15ml NYT 55€ (69€) ja 30ml NYT 83€ (109€) kosteuttava hyaluronihapposeerumi
  4. iS Clinical PRO-HEAL SERUM (15ml 109€ ja 30ml 179€) tasapainottava seerumi
  5. iS Clinical ACTIVE SERUM (15ml 99€ ja 30ml 165€) elvyttävä seerumi
  6. Dermalogica SKIN HYDRATING BOOSTER (65€) kosteuttava seerumi
  7. iS Clinical SUPER SERUM (15ml 107€ ja 30ml 175€) kiinteyttävä seerumi
  8. Dermalogica OVERNIGHT REPAIR SERUM (69€) kimmosäikeitä korjaava seerumi
  9. iS Clinical YOUTH SERUM (183€) kiinteyttävä seerumi
  10. Dermalogica SMART RESPONSE SERUM (136€) älyseerumi

Tämä seerumilista on muuttunut todella paljon viimeisen viiden vuoden aikana. Aikaisemmin Dermalogican Skin Hydrating Booster oli aina ykkönen, mutta nyt sen on ohittanut BioLumin-C Serum, joka onkin paljon monipuolisempi vaikutukseltaan. Myös iS Clinicalin Hydra-Cool Serum on ohittanut tämän Dermalogican hyaluronihapposeerumin, koska Hydra-Cool Serum sisältää huomattavasti suuremman määrän hyaluronihappoa. 
Uusin älyseerumi Smart Response Serum on jo nyt noussut tähän kymmenen listaan, vaikka se tuli myyntiinkin vasta loppukesästä. Siitä tulee takuulla suosittu seerumi, koska kaikki sitä kokeilleet ostavat vanhan loputtua uuden pullon. Phyto Replenish Oil on kestosuosikki meidän talvisäässä ja se on yleensä tammi-helmikuun suosituin seerumi. Ellet ole sitä vielä kokeillut nyt on juuri oikea hetki ottaa se käyttöön. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti