maanantai 31. tammikuuta 2022

Kasvohoidosta kaikki irti

Koen aina epäonnistumista ellen saa asiakasta ymmärtämään, että kasvohoidon jälkeen hoitotulosta kannattaa ylläpitää. Kasvohoidon vaikutus tehostuu ja pidentyy huomattavasti, kun sen jälkeen käytetään samoja kotihoitotuotteita.


Kasvohoidon vaikutukset eivät pitkälle riitä, jos oikeanlainen kotihoito-ohjelma ei ole käytössä.


Kotihoidolla on suuri merkitys

Hyvällä ihon kotihoidolla on todella suuri merkitys ja jos pitää valita kummassa säästää, kotihoidossa vai kasvohoidoissa, niin suosittelen valitsemaan kasvohoidon. Moni asiakas voi kuvitella, että suosittelen kasvohoidon jälkeen kotihoitotuotteita vain rahastaakseni, mutta näin se ei todellakaan ole. Minulle olisi paljon kannattavampaa myydä asiakkaalle kasvohoito parin viikon välein, eikä ollenkaan kotihoitotuotteita. Tässä ei siis ole kysymys minun rahan ahneudesta, vaan järkevästä ihonhoidosta.
Voisin verrata ajatusta hammaslääkärissä käynteihin. Jos käytte suuhygienistillä kaksi kertaa vuodessa ja välillä ette tee mitään ja unohdatte hampaiden pesun tyystin, ei suu ole kovin hyvässä kunnossa. Samoin tapahtuu, jos käy kasvohoidossa silloin tällöin ja muun ajan iho on ilman kosteusvoidetta ja puhdistusta.
Suurin osa vakioasiakkaistani hoitaa ihan esimerkillisesti ihoaan ja minulla on useita hyviä asiakkaita, jotka noudattavat kotihoito-ohjeitani, mutta eivät käy hoidoissa. Sekin sopii minulle hyvin ja annan mielelläni ohjeita kotihoitoon ja neuvon, mitä kannattaa ostaa. Varsinkin verkkokauppa-asiakkaat ovat hoitaneet ihoaan neuvojeni mukaan vuosikausia ja heidän ihonsa voi todella hyvin ja näyttää yli kymmenen vuotta ikäistään nuoremmalta. 
Nyt haasteena ovatkin uudet asiakkaat, jotka eivät ole ennen käyneet hoitolassani, eivätkä tiedä miten kokonaisvaltaisesti haluaisin heitä palvella. Tämä uusi SAMPPANJAKASVOHOITO NYT 79€ (105€) on herättänyt runsaasti kiinnostusta uusissa asiakkaissa ja hoito onkin hyvä tapa aloittaa säännöllinen ihonhoito. 


Samppanjakasvohoidon vaikutus tuplaantuu oikealla kotihoidolla

Olen todella iloinen, että olen pystynyt kehittämään kasvohoidon, joka kiinnostaa asiakkaita ja saan hoidolla hyviä tuloksia. Samppanjakasvohoito ei korvaa DERMATUDE-kasvohoitoa tai NANOLIFT-kasvohoitoa, mutta on hyvä lisätehoa tuova jatkohoito niiden jälkeen. 
Niille, jotka eivät ole aikoihin käyneet kasvohoidoissa, saavat nopeasti heleän, puhtaan ja sileän ihon Samppanjakasvohoidolla. Juuri näille uusille asiakkaille olisi aivan välttämätöntä panostaa kotihoitoon, jotta hoidosta saa kaiken irti. Teen aina uusille asiakkaille kotihoito-ohjelman, mutta tarkoitus ei ole, että kaikki pitäisi ostaa kerralla. Tottakai ymmärrän talouden tuomat rajoitukset ja neuvon aina, mistä tuotteesta kannattaa aloittaa. 
Aika usein asiakkaat sanovat, että heillä on jo kotona hoitotuotteet. Uskon, että näin onkin, mutta ellei ne ole ammattikäyttöön ja myyntiin tarkoitettuja tuotteita, niiden vaikutusainepitoisuudet ovat alle 10% verrattuna Dermalogicaan, iS Clinicaliin tai Dermatudeen. Kasvohoidon jälkeen pitää myös lisätä juuri niitä vaikutusaineita, mitä hoidossakin käytettiin, jotta kasvohoidon vaikutus pitenee. 
Yleensä, jos asiakas suostuu kokeilemaan edes yhden myymistäni tuotteista, hänelle selviää, miten suuret erot vaikutuksissa on. Tuotteet ovat myös huomattavasti riittoisampia kuin markettikosmetiikka ja tuote tulee edullisemmaksi kuin aluksi luuleekaan.
Harmillista on, että suurin osa kosmetologeista ei viitsi nähdä vaivaa työnsä eteen ja unohtaa koko kotihoitosuunnitelman. Lyhyistä koulutuksista valmistuneet eivät juurikaan tiedä kosmetiikan raaka-aineista, joten heillä ei ole siksikään kykyä ohjata asiakasta oikeaan kotihoitoon. 
Joskus asiakkaat oikein suuttuvat, kun puhun kotihoidosta ja olen saanut kuulla hämmentävän kiukkuisia kommentteja, vaikka yritän vain auttaa asiakasta. Sellaisessa tilanteessa on turha puhua kotihoidosta ja jatkohoidoista ylipäätään, koska tarkoitukseni ymmärretään aivan väärin. 
Otankin nyt innoissani haasteen vastaan ja yritän parhaalla mahdollisella tavalla ohjata uusia Samppanjahoitoasiakkaita oikeaan ihonhoitoon.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti