keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Aikuisen naisen meikit

Tähtitarjouksena on monta Joan Collins -sarjan meikkituotetta, jotka on suunniteltu 40+ naisille. Vähän vanhempi ikäluokka muistaa tämän Dynastia tv-sarjan tummatukkaisen viettelijättären, joka oli oman aikansa tähti.


Kaikki laadukkaat ja tyylikkäät Joan Collins -meikit nyt Tähtitarjouksena!


Kauneuskäsitykset muuttuvat

Olen miettinyt paljon muutoksia, mitä meikkimaailmassa on tapahtunut oman työurani aikana. Tietysti meikkien laatu on aivan toista kuin 80-luvulla. Näin hyvälaatuisista meikkituotteista ei voinut edes unelmoida kolmekymmentä vuotta sitten. 
Tämä laadun kehittyminen on itsestään selvä asia, mutta kauneuskäsityksien muutokseen minun on vaikea tottua. Huulipunavärit ovat asia, mitä olen miettinyt paljon. Nykyiset kolmekymppiset käyttävät täysin mattapintaisia huulipunia, joiden väripigmentti on hyvin tiivis ja maalimainen, mutta väritykset ovat pliisuja nudesävyjä. 
Nämä eivät istu omaan käsitykseeni kauniista huulipunasta, enkä itse ole niitä halunnut käyttää. Tiedän kyllä, mikä on muodin huipulla ja osaan tarjota niitä kolmekymppisille asiakkailleni. Itseni ikäisille voin ne näyttää, mutta kukaan ei ole niistä kiinnostunut, eikä halua niitä ostaa. 
Youngbloodille tuli ensimmäiset mattapintaiset huulipunat viitisen vuotta sitten ja silloin niiden väripigmentti oli vielä valoa läpäisevää. Niihinkin oli vaikea silmän tottua, mutta niiden mattaisuus ei ole mitään verrattuna nykyiseen lähes puuterimaiseen mattaan, joka on täysin läpitunkematon. 

Joan Collins meikit ovat ikääntyneillä kauniita

Yksi asia, mitä toivoisin ikäisteni omaksuvan, on poskipunan käyttö. Viisikymppisenä ihon väri on helposti samean harmaa ja voi näyttää jopa kuoleman kalpealta. Poskipuna tuo elävyyttä kasvoille ja osoittaa, että kyllä tuollakin vielä veri kiertää. :) 
Moni ei uskalla käyttää poskipunaa, kun pelkää laittavansa sen väärään kohtaan. Ei meikissä ole nykyisin niin tarkkaa, missä kohtaa mikäkin on, mutta poskipunan voisi laittaa mieluummin liian ylös kuin liian alas. Poskiluun korkein kohta noin 1,5-2,5 cm silmän alapuolella on hyvä paikka, eikä siitä kannata niin välittää, ellei se ole prikulleen oikeassa kohdassa. Eihän tässä iässä mikään enää ole siinä kohdassa kuin kolmekymppisenä. 
Joan Collins sarjan kaikki poskipunat NYT 24€ (35€) ovat tyylikkäitä hillittyjä värejä, eikä mikään niistä voi mennä pahasti pieleen, vaan niistä on helppo valita. Sävy Rose on heleä, hiukan pinkinpunainen, Natural Glow on rusehtava koralli ja Dusky Pink on pehmeän rusehtava roosa. Kaikki ovat herkullisia kesämeikin värejä. 
Huulipunat ovat hoitavia ja läpikuultavia, mutta nykyisin ei enää tunneta helmiäisvärejä ja mattavärejä niin erillisinä, kuin vanhempi ikäluokka ne muistaa. Se vanha uskomus, ettei ikääntyneelle kävisi helmiäinen, saa mennä jo hautaan, koska sellaista helmiäistä ei enää löydykään, kuin vielä parikymmentä vuotta sitten. Collinsilta hyvät huulipunasävyt NYT 23€ (32€) ovat Suzy Starr, joka on perinteinen hehkeä koralli, Rosy on lämmin pinkki, Sadie on viileä pinkki ja Evelyn on raikas murrettu punainen. 
En enää pidä meikkivoiteenkaan valinnassa niin tarkkaa rajaa, mikä sävy se pitäisi olla. Tärkeintä, että meikkivoidetta kuitenkin on ja se tasoittaa ihon värin, peittää kirjavuuden ja tuntuu hyvältä iholla. Nykyisin meikkivoiteet ovat niin läpikuultavia, että ne sopeutuvat ihon väriin, eikä rajoja jää kaulaan tai hiusrajaan. Vanhemmiten ei pidä ostaa niin paksua ja peittävää meikkivoidetta, että siitä jäisi oikein rajojakin. Joan Collinsin meikkivoiteet NYT 28€ (41€) levittyvät hyvin ovat läpikuultavia ja sopeutuvat ihon väriin. Niissä on myös todella hyvä hinta/laatu-suhde. 

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

2 kommenttia:

 1. Anonyymi08:48

  Kysyisin Is Clinicalin active peel system kuorinnasta.. Voiko käyttää normaalisti itseruskettavaa kasvoilla ja lähteekö itseruskettava kuorinnan vuoksi helpommin pois, jos käyttää joka toinen päivä? Mikä vuodenaika on paras käyttää kuorintaa kuurina? Kokeilin näytettä, aivan ihana tuote. Marjukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi17:09

   Kiitos Marjukka tosi hyvästä kysymyksestä. Minun täytyykin kirjoittaa aiheesta oma blogijuttu.
   Kysykää ihmeessä kaikkea, mikä mietityttää. En vaan aina itse keksi ja hoksaa, mikä olisi aihe mistä lisätietoa tarvitaan.

   Kaikki kuorinta-aineet vievät hiukan pois itseruskettavaa-ainetta, koska sehän värjää vain kuolleen hilseilevän pintasolukon. Toisaalta hyvin kuoritulla iholla itseruskettava levittyy tasaisemmin ja väristä tulee kauniimpi. Silloin, kun käyttää itseruskettavaa, kannattaa lisätä kuorinnan määrää.
   Levitä itseruskettava aamuisin seerumin tai voiteen päälle, kun olet illalla käyttänyt Active Peel Systemin laput. Voit lisätä itseruskettavaa lisää parin tunnin päästä tai illalla, jos yksi kerros on liian vaalea. Voit käyttää Active Peel Systemiä kuurina myös joka kolmas ilta, jos et jaksa niin usein lisäillä itseruskettavaa. Nyt on hyvä ajankohta Active Peel kuurille, kun aurinko lisää kuorinnan tarvetta.

   Inkeri

   Poista