keskiviikko 1. kesäkuuta 2022

Lisää aurinkosuojaa PerfectTint Powderilla

 iS Clinicalin puuterimainen aurinkosuojatuote Perfect Tint Powder sk 40 (99€) on koko aurinkosuojauksen mullistava keksintö. Mitään tämän kaltaista tuotetta ei markkinoilla ole koskaan ennen ollut.

Puuteri siistii ihon

Perfect Tint Powder sk 40 ei ole meikkituote, vaikka se on puuterin tyyppinen. Se on aurinkosuoja jota on helppo lisätä päivän mittaan. Hyvän uv-suojan lisäksi se siistii ihon, poistaa kiillon ja supistaa huokoset. Se ei näytä iholla meikiltä eikä jää mitenkään muutenkaan näkyviin joten se sopii miehillekin erinomaisesti.
Aurinkosuojavoiteen suojakerroin ei säily kuin 3-5 tuntia riittävänä varsinkaan hikiseen aikaan. Kuitenkin aurinkovoidetta on epämiellyttävää levittää uutta kerrosta hikiselle iholle ja yleensä se jää lisäämättä. Meikin päälle aurinkosuojavoiteen lisääminen on mahdotonta ja suojakerroin hiipuu päivän mittaan. 
Siksi tämä Perfect Tint Powder onkin loistava keksintö, koska sitä voi lisäillä pitkin päivää. 
Iho taputellaan kuivaksi kasvopaperilla ja tuuheasta siveltimestä on helppo levittää uusi suojakerros iholle. Sivellin kulkee myös hyvin mukana eikä tarvitse pelätä voidetuubin vuotamista. 
Samalla, kun suojakerroin vahvistuu iho siistiytyy. Huokoset supistuvat, ihon väri tasoittuu ja ihosta tulee mattapintaisempi. 

Käytännöllinen pakkaus

Perfect Tint Powderia on saatavilla useampi värisävy ja suosituimmat niistä on Cream ja hiukan tummempi Beige. Vaalein sävy Ivory on todella kalpean vaalea ja se sopii aika harvoille. Samoin sävy Bronze on sopivin tumma tukkaisille joilla on syvä rusketus tai muuten tummasävyinen iho. Punatukkaisella tuo sävy Cream näyttää kauniilta ja sopii myös pisamaiselle iholle. 
Tätä puuteria voi ja kannattaa lisätä useamman kerran päivän aikana ja noin 2-3 tunnin välit ovat sopivia. Perfect Tint Powder sk 40 ei missään tapauksessa tuli ihoa ja se on helppo iltaisin pestä pois. Esimerkiksi iS Clinicalin Cleansing Complex (55€) puhdistaa ihon oikein hyvin aurinkosuojatuotteiden jäljiltä.
Tämä puuteri on pakattu siveltimeen ja tuo sivellin osa on kiinni magneetilla. Sekin on tosi fiksu keksintö, että siveltimen voi ottaa pesuun helposti ja palauttaa taas magneetilla kiinni tuubimaiseen pakkaukseen. Suosittelen, että sivellin pestään vähintään viikon välein. Pesuun sopii hyvin hiustenpesuaine.
Tämä tuote kannattaa jokaisen ottaa käyttöön. Itselläni meni hiukan aikaa ennen kuin ymmärsin näin erilaisen tuotteen käyttömahdollisuudet. Nyt en voi kuin ihailla, että näinkin fiksu ja tarpeellinen tuote on kehitetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti