perjantai 10. kesäkuuta 2022

Kaula kauniiksi!

Vihdoinkin voi ottaa kesävaatteet käyttöön ja paljasta pintaa tulee näkyviin entistä enemmän. Jos saan veikata, olen varma, että heikoimmin hoidettu ihon kohta on juuri kaula. Kuitenkin dekolteeta ja kaulaa korostetaan vieläpä koruin.


Kasvojen puhdistus ja hoito tulisi aina ulottaa kaulalle ja dekolteelle asti.


Kaula tarvitsee päivittäistä hoitoa

Taas kertaan tämän helpoimman ohjeen kaulan ja dekolteen hoidon parantamiseksi. Aina kannattaa ottaa pusero pois, kun alkaa puhdistamaan ja hoitamaan kasvoja. Jos pusero on päällä sitä tulee automaattisesti varottua ja kaulan iho jää hoitamatta. 
Kaikki kasvoille käytettävät tuotteet pitää ulottaa kaulalle asti ja myös puhdistus pitää tehdä alemmaksi kuin leuan kärkeen.   Kasvohoitojen yhteydessä näen välillä, miten huutavan kuiva kaulan iho on verrattuna kasvojen ihoon. Joskus myös meikkivoide on jäänyt kunnolla puhdistamatta ja kaulassa on monen päivän meikkivoiderantu. 
Erittäin tärkeää on kaulan ja dekolteen suojaaminen auringolta. Dekoltee ja puseroiden kaula-aukon alue palaa aina ensimmäiseksi. Siihen tulee myös aurinkokeratoosia yhtä helposti kuin nenään ja kasvojen keskiosaan. 
Kaikki kasvoille levitettävät aurinkosuojavoiteet kannattaa levittää myös kaulalle. Jos haluaa olla säästeliäs, niin edullisempi Dermalogican Protection Sport SK50 (39€) on oikein hyvä suojavoide kaulalle, rintakehälle ja olkapäille. Silloin, kun on pitkään ulkona kannattaa aurinkovoidetta levittää 3-4 tunnin välein. Se on aivan sama, mitä ulkona teette, oletteko ottamassa aurinkoa vai tekemässä pihatöitä. Auringon säteet ovat yhtä vaurioittavia riippumatta siitä, mitä ulkona tekee.


Tehohoitoa kaulavoiteista

Dermalogicalla ja iS Clinicalilla on kummallakin oma kaulavoiteensa, mutta ne ovat eri tyyppiset. iS Clinicalin NeckPerfect Complex (110€) on erittäin kiinteyttävä ja voimakkaasti aineenvaihduntaa ja verenkiertoa parantava. Se tuntuu levitettäessä hiukan kihelmöivältä, koska siinä olevat hedelmähapot kuorivat ihoa kevyesti.
Dermalogican Neck Fit Contour Serum (87€) on monipuolisesti vaikuttava, kosteuttava ja silottava täsmähoito kaulalle. Sen etu on kätevä pakkaus, jossa on roll-on pää ja sen avulla voide on helppo ja nopea levittää. Neck Fit Contour Serum sopii kaikille yli kolmekymppisille ja sen kosteuttava vaikutus tekee hyvää talven kuivattamalle iholle.
Itse käytän iS Clinicalin NeckPerfect Complexia, joka korjaa jo rypistynyttä kaulan ihoa. Koen sen niin tehokkaaksi, että tuntuu kuin pää pysyisi paremmin pystyssä voiteen levityksen jälkeen. Tämä kaulavoide onkin ollut yksi lempituotteistani iS Clinicalilta. 

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti