maanantai 6. kesäkuuta 2022

Meikinpohjustustuotteella iho sileäksi

Meikinpohjustustuotteet eli primerit ovat lähes tuntemattomia itseni ikäisille, koska meidän nuoruudessa niitä ei ollut. Kuitenkin jokaisen yli viisikymppisen kannattaa niitä käyttää tekee sitten muuta meikkiä tai ei.


Meikinpohjustustuotteen eli primerin tarkoitus on kiinnittää meikkivoide paremmin ja luoda hyvä tasainen pinta meikkiä varten.


Rypyt ojennukseen!

Harmillista, että Dermalogican Hydrablur Primer jäi markkinoilta pois, koska itse pidin siitä kovasti. Myönnän kyllä, ettei sitä ostettu kovinkaan paljon verrattuna SkinPerfect Primer SK30 (52€) meikinpohjustusvoiteeseen. 
Primeri on tarkoitettu kosteusvoiteen päälle ennen meikkivoidetta. Sen tarkoitus on kiinnittää meikkivoide paremmin ja luoda hyvä tasainen pinta meikkiä varten. Sitä voi sanoa myös eräänlaiseksi ”pohjamaaliksi”.
Olen ottanut Hydrablurin tilalle Youngbloodin Mineral Primerin (73€), joka onkin miellyttävä käyttää ja tehokas silottaja. YB:n Mineral Primer on väritön geeli, mikä supistaa huokoset ja silottaa rypyt sekä muut epätasaisuudet. Se sopii myös nuorelle rasvoittuvalle iholle sitomaan rasvaisuutta ja kiiltoa. Mineral Primerin vaikutuksesta iho pysyy mattapintaisena ja huokoset supistuvat tasaiseksi. Tämän päälle voi levittää ihan minkä tahansa meikkivoiteen, eikä se ole tarkoitettu pelkästään Youngbloodin meikkeihin. 
Mineral Primeria voi käyttää kosteusvoiteen päällä, vaikka ei mitään meikkiä käyttäisikään. Se on täysin väritön geeli ja sillä saa siistin pinnan iholle, mutta ilman mitään väriä. Ihosta tulee vaan sileämpi, huokoset häviävät ja pinta on siistimpi. Lisäksi Mineral Primer on erinomainen suoja sadetta, tuulta ja pölyjä vastaan. Se on täydellinen meikitön meikki.


SkinPerfect Primer SK30 on kaikkien suosikki

Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (52€) on kesät talvet yksi hoitolan suosituimpia tuotteita. Enkä yhtään ihmettele, koska siinä on kaikki, mitä ihon kaunistukseksi tarvitaan. 
SkinPerfect Primer SK30 on kevyesti värillinen, mutta väri on mineraalipigmenttiä, joka on kevyttä ja läpikuultavaa. Mineraalipigmentin joukossa on helmiäisjauhe, joka tekee ihosta sileän ja rypyttömän näköisen. Se tavallaan luo näköharhan, että iho näyttää tasaisemmalta.
Väri on kevyt, mutta sen verran peittävä, että se tasoittaa ihonväriä ja neutralisoi kirjavuutta. Meikkivoide levittyy sen päälle sileäksi ja tasaiseksi pinnaksi. En enää voisi kuvitella käyttäväni meikkivoidetta ilman primeriä. Nykyisin teen niin, että laitan kosteusvoiteen päälle YBn Mineral Primerin supistamaan huokosia ja sen päälle SkinPerfect Primer, joka silottaa ryppyjä. Vasta näiden päälle levitän Youngbloodin jauhemeikin Natural Mineral Foundationin (65€)
Xtreme Lashes silmämeikkisarjassa on Long Lasting Eyeshadow Primer (35€) joka on luomivärin pohjustaja. Tämä on samanlainen kynä kuin Xtremen luomivärikynätkin ja sitä voi käyttää kaiken merkkisten luomivärien alla. Mielestäni nuo Xtremen luomivärikynät pysyvät ilman pohjustustakin todella hyvin, mutta joidenkin muiden silmämeikkien alla sitä kaivataan. 
En aina muista tästä luomivärin pohjusteesta kertoa, kun itse en sitä käytä. Sen jälkeen, kun otin myyntiin nämä Xtremen luomivärikynät, en ole muita silmämeikkejä käyttänyt ja olen hyvin tyytyväinen niiden pysyvyyteen ilman pohjustustakin.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti