lauantai 11. kesäkuuta 2022

Tähtitarjoukset päättyvät 13.6.-22

Tämän hetkiset Tähtitarjoukset ovat voimassa vielä maanantain 13.6. ja sitten tiistaina on jo uudet jutut. Nyt tarjouksessa on Dermalogican yövoide Sound Sleep Cocoon NYT 65€ (norm.83€) ja kaikki Joan Collins -meikkituotteet.


Dermalogican ihana yövoide Sound Sleep Cocoon NYT 65€ (norm.83€).

Suosikkivoide

Tämän kertaiset Tähtitarjoukset ovat olleet niin mieleisiä, että ne on suorastaan viety käsistä. Sound Sleep Cocoon yövoide on parin viikon aikana myyty loppuun jo pari kertaa ja olen joutunut tekemään lisätilauksia. En ollut varautunut näin suureen menekkiin ja otin aluksi voiteita liian vähän. Onneksi Dermalogicalla ei enää ole juurikaan toimitusvaikeuksia ja tavaraa saa lisää. Joten nyt sitä löytyy hyllystä ja olette tervetulleita ostoksille.
Sound Sleep Cocoon on todella pidetty voide kevyen koostumuksensa takia, joten se tuntuu raikkaalta ja miellyttävältä. Voin sanoa, että Sound Sleep Cocooniin jää koukkuun. Kaikki, jotka ovat ostaneet yhden purkin, hakevat sen loputtua uuden. 
Voide on tarkoitettu yövoiteeksi, mutta ei ole suuri virhe käyttää sitä hätätapauksessa päivälläkin. Siinä ei ole niin paljon pintaa suojaavia raaka-aineita, kuin päiväksikin tarkoitetuissa voiteissa. Tämän takia sen päällä olisi hyvä käyttää päivisin meikkiä tai primeria. Kuitenkin yövoiteiden koostumus on rakennettu niin, että ne vaikuttavat parhaiten juuri yöllä, kun ihon pintalämpötila nousee.

Aikuisen naisen meikit

Myös nämä Joan Collins -meikit ovat tehneet kauppaansa ja niistä on nyt useampi tuote jo loppuunmyyty. Valitettavasti myös maahantuojan varasto on tyhjentynyt ja uusi erä tulee vasta heinäkuussa. Tämä kertoo siitä, että ihmisten meikkaaminen on lisääntynyt hurjasti. Maskin käyttö ja etätyöt vähensivät meikin käyttöä todella paljon ja meikkituotteet eivät ole juurikaan liikkuneet pariin vuoteen. 
Huulipunat ovat olleet kautta aikojen eniten myyty meikkituote, mutta sen myynti laski lähes nollille siinä vaiheessa, kun suusuoja otettiin käyttöön. Nyt huulipunia halutaan senkin edestä ja siksi aika moni Joan Collinsin tarjoushuulipunista on loppunut. 
Jäljellä olevista sävyistä esimerkiksi Evelyn on kaikille sopiva lämmin punainen, joka käy kaikkiin heleisiin vaateväreihin. Huulikiilteistä Monte Carlo on ollut suosituin ja läpikuultavuutensa vuoksi sen kirkas punainen sävy on luonnollisen pehmeä, eikä mitenkään hyökkäävä. Varma valinta on myös väri Marina, joka on tämän hetken suosikkisävy eli naturelli nude.
Poskipuna ja meikkivoide sävyjä on toistaiseksi kaikkia saatavilla. Nämä Collinsin Contour Velvet -poskipunat ovat mielestäni koko meikkisarjan parhaat tuotteet. Olen vähän harmissani, että poskipunia käytetään niin vähän, vaikka se olisi hyvin tärkeä meikin osa varsinkin ikääntyessä. Pidän poskipunaa yli kuusikymppisen tärkeimpänä meikkituotteena, koska sillä saadaan pirteyttä ja terveyttä kasvoille. Kaikki kolme värisävyä ovat hyvin neutraaleja ja sanoisin, että jokainen niistä on sopiva aivan kenelle tahansa. Uskallan myös sanoa, ettei sillä värillä ole niin väliä, pääasia on, että poskipunaa käytetään.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti