torstai 23. kesäkuuta 2022

Kosmetologin kesäsuosikit

Voin heti sanoa, että olen täysin hurahtanut kahteen uutuustuotteeseen eli Youngbloodin Nourishing Cleansing Oil (58€) puhdistusöljyyn ja Dermalogican uuteen Daily Milkfoliant (68€ ja pikkukoko 19€) kuorintajauheeseen. 


Ihanat uutuustuotteet innostavat entistä parempaan ihonhoitoon kotona.


Uutuudet innostavat

Omaan ihonhoitooni tuo aina intoa lisää, kun tulee jotain uutta, mitä voi kokeilla. Toisaalta on valitettavasti pakko sanoa, että aina, jos otan kokeiluun jotain omien sarjojeni ulkopuolelta, ne menevät suoraan roskiin yhden kokeilun jälkeen.
Nyt Youngbloodilta ja Dermalogicalta on tullut niin hyvät uutuudet, että niistä tulee takuulla asiakkaiden suosikit. YB:n Nourishing Cleansing Oil on jo ehtinyt osoittaakin, että se vie heti asiakkaan sydämen. Olen ottanut nyt kasvohoitojen alkupuhdistukseen tämän Nourishing Cleansing Oilin ja asiakkaat ovat aivan myytyjä tuntiessaan sen tuoksun ja silkkimäisen koostumuksen. Se on saman tyyppinen alkupuhdistusöljy kuin Precleansekin, mutta Nourishing Cleansing Oil sopii yksinäänkin käytettynä ilman kaksoispuhdistusta. Minulle sen ihana mandariinin tuoksu tuo paljon mielihyvää.
Kuorinta-aineena Milkfoliant on tosi miellyttävä, kun siitä ei jää yhtään kiristystä ihon pintaan, vaan päinvastoin, hyvin kosteutettu tunne. Käytän tätä Milkfoliantia aamuisin ennen meikin tekoa noin joka toinen aamu. 
Iltaisin minulla on vakiokäytössä iS Clinicalin Active Peel System (109€), joka on tehokkain ja paras ryppyhoito kotona, mitä olen koskaan kokeillut ja se on vielä niin nopeakin. Olen niin suuri laiskimus itseni hoidossa, etten yhtään viitsi puljata mitään ylimääräistä, vaan tuloksia pitää saada nopeasti. Seerumeista mieleisin tällä hetkellä on Dermalogican Smart Response Serum (139€), joka on monipuolinen tehoseerumi yli kolmekymppiselle. 


Kotihoito pitää olla nopeaa ja helppoa

Dermalogicalle tuli myös yövoide uuteen PowerBright -pigmenttihoitolinjaan nimeltään PowerBright Overnight Cream (89€) ja olen nyt siihen tykästynyt. Se on todella ohut ja lähes geelimäinen eli ohuempi kuin sitä edeltävä versio. Itselleni olisi kauhistus, jos ihoni olisi kirjava ja tämä PowerBright -yövoide tasoittaa pigmenttiä niin paljon, ettei se takuulla kasaannu. 
Näin kesällä siirryin silmänympärysvoiteissakin Dermalogicaan ja käytän päivällä uutta Awaken Peptide Eye Gel (58€), joka imeytyy hyvin ja silottaa tosi kuivia silmäluomiani. Iltaisin käytän turvotusta poistavaa ja silottavaa BioLumin-C Eye Serumia NYT 59€ (74€), joka on Tähtitarjouksenakin. Tämä BioLumin -silmänympärysvoide on hyvin ohut lähes nestemäinen geeli, joten se on kiva helteelläkin. 
Meikissä olen nyt kokeillut myös vähän uutta eli käytän YB:n meikinpohjustusta Mineral Primeria (73€), joka supistaa huokoset ja siistii ihon pinnan. 
Sen päälle laitan iS Clinicalin päivävoiteen Extreme Protect SK40 PerfecTint (101€) värisävy beige. Se onkin tosi helppo kesämeikki ja tulee kosteutus ja suoja samalla kertaa. Väri siinä on hyvin luonnollinen, mutta hiukan peittävämpi kuin SkinPerfect Primer SK30 (52€)

Näitä uutuustuotteita kannattaa kyllä kokeilla ja saada niistä lisämotivaatiota ihonhoitoon!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti