tiistai 28. kesäkuuta 2022

Tähtitarjoukset ajalle 28.6.—11.7.


Kesän parhaat tuotteet kasvojen ja vartalon ihonhoitoon nyt Tähtitarjouksessa!


C-vitamiini torjuu auringon haittoja

C-vitamiini on todettu tehokkaaksi vaikutusaineeksi vähentämään uv-säteilyn ihoa vanhentavaa vaikutusta. Tämä ominaisuus on ollut tiedossa jo vuosikausia, mutta ongelmana oli pitkään se, ettei C-vitamiini säilynyt stabiilina. Nyt on tehty pitkä kehitystyö ja Dermalogica pystyi tuomaan markkinoille seerumin jonka C-vitamiinipitoisuus pysyy muuttumattomana noin vuoden verran. Moni kosmeettinen sarja mainostaa C-vitamiinituotteitaan, mutta edullisimmissa tuotteissa vitamiini on haihtuvaa, eikä se juurikaan vaikuta.
Dermalogican BioLumin-C Serum on ollut myynnissä pari vuotta ja se on tällä hetkellä Dermalogican suosituin seerumi. Syy tähän on se, että asiakkaat todella kokevat seerumin suuren tehon. C-vitamiini on myös ihon sävyä kirkastava ja se vähentää auringon aiheuttamaa ihon kirjavuutta. BioLumin-C Serumia voi käyttää aamulla sekä illalla ja sen päälle ihotyypin mukainen hoitovoide. 


Vartalo sileäksi

Olen huolissani siitä, miten heikosti suomalaiset naiset huolehtivat vartalon ihosta. Omassa hoitolassani vartalotuotteiden myynti on alle kymmenen prosenttia verrattuna muihin ihonhoitotuotteisiin. Tämä on aivan päinvastoin kuin esimerkiksi Italiassa tai Ranskassa, joissa vartalovoiteita myydän lähes yhtä paljon kuin kasvovoiteitakin. 
Varsinkin nyt kesällä, kun paljasta pintaa näkyy enemmän kuin tarpeeksi, olisi hyvä, että iho olisi kunnossa. Kesällä halutaan kulkea paljain säärin ja käsivarret näkyvissä, eikä harmaan hilseilevä iho näytä yhtään haittaavan. 
iS Clinicalin Body Complex on hyvin ohut maitomainen voide, joka sisältää runsaasti elvyttäviä vaikutusaineita, jotka silottavat ihoa. Sen uudistava vaikutus vähentää hilseilyä ja parantaa ihon väriä.
Ennen kaikkea hyvin kosteutetulla iholla rusketuksesta tulee paremman sävyinen ja se pysyy kauemmin. Body Complex nopeuttaa myös palaneen ihon parantumista ja estää voimakkaan kuivumisen ja hilseilyn. Toivoisin, että vartalokin kosteutettaisiin päivittäin näin kesän sauna- ja uintikautena.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti