lauantai 25. kesäkuuta 2022

Kuorinnan kuningatar

Tiedän käyttäväni välillä ylisanoja ja liiankin suureellisia adjektiiveja, mutta se kuuluu rönsyilevään ilmaisutyyliini. Rakastan myös työtäni ja joka ainoaa purkkia, mikä hoitolastani löytyy ja olen aina yhtä innostunut huippu-uutuuksista niin kuin nyt Daily Milkfoliantista. 


Dermalogican uutuus Daily Milkfoliant on Rauhoittava jauhekuorinta, joka silottaa ihoa samalla, kun tukee ihon kosteussuojaa.


Daily Milkfoliant tuli tarpeeseen

Tämä Dermalogican uusin kuorintajauhe on ihan älyttömän hyvä tuote. Alkukeväällä, kun kuulin Dermalogican esittelevän uuden kuorinta-aineen, ajattelin, että mitäköhän silläkin tehdään. Olenhan kertonut suhtautuvani aina epäluuloisesti uusiin tuotteisiin ja ensimmäiseksi epäilen ovatko ne tarpeellisia. En halua myydä mitään sellaista, mitä asiakkaat eivät tarvitse.
Tietysti uutuudet myös innostavat minua, mutta vasta sen jälkeen, kun olen ne testannut ja kokenut omille asiakkailleni sopiviksi. Työelämäni varrella on tullut myyntiin sellaisiakin tuotteita, joista tiedän heti, että tämä poistuu kohta markkinoilta. Sellaisia tuotteita tulee myöskin myyntiin, jotka tiedän toimiviksi jossain muualla kuin Suomen säätiloissa. 
Nyt tämä uusi Daily Milkfoliant (68€/19€) on juuri sitä, mitä asiakkaani tarvitsevat varsinkin talvella, kun iho on kuivimmillaan. Se on tarkoitettu ohentuneelle vanhenevalle iholle ja herkälle punoittavalle iholle. 


Daily Milkfoliant parantaa ihon suojabarriääriä

Ensimmäisen kerran on kehitetty kuorinta-aine, jossa on myös ihoa hoitavia ja suojaavia vaikutuksia. Daily Milkfoliantin sisältämä kaurajauhe on hellävarainen kuorintavaikutukseltaan, mutta poistaa hyvin epäpuhtaudet ja huokosia tukkivan hilseilyn. 
Kookosmaitojauhe, kauraleseuute ja sakkaridi-isomeraatti vahvistavat ihon omaa kosteusbarriääriä ja parantavat suojapintaa. Nämä ovat erittäin tärkeitä vaikutuksia varsinkin talvella, kun sisälämmitys kuivattaa ihoa ja aiheuttaa hilseilyä.
Daily Milkfoliantia voi käyttää päivittäin, vaikka joka aamu, ja meikki levittyy hyvin sileälle iholle. Samalla, kun harmaa hilseilykerros poistuu, ihosta tulee sileämpi myös kosteuttavan vaikutuksen takia. 
Olen usein korostanut sitä, miten tärkeää vanhenevalle iholle on hyvä kuorinta. Ellei yli nelikymppistä ihoa kuori säännöllisesti, siihen kertyy paksu kuollut solukerros, joka näyttää harmaalta ja epätasaiselta.
Myös herkkä ja helposti punoittava iho tarvitsee kuorintaa ja Daily Milkfoliant onkin selvästi hellävaraisin kuorintatuote, mitä olen koskaan käyttänyt. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti