sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Ongelmia silmien ympärillä

Silmänympärys on alue, missä näkyy ensimmäisenä ihon vanhenemisen merkit. Silmänympärys rypistyy, tummuu ja turpoaa ikääntymisen myötä ja tämä on aivan luonnollinen reaktio. Silti se saattaa olla joillekin yllätys.


Dermalogican Tähtitarjous BioLumin-C Eye Serum vähentää tehokkaasti silmänympärysten turvotusta ja tummuutta.


Silmäpussit harmittavat

Silmänympärysihon nopeampi vanheneminen selittyy sillä, että silmäluomien alueella on yksi ihokerros vähemmän, kuin muualla kasvoilla. Silmäluomilla ei juurikaan ole talirauhasia, eikä ihon oma rasva pidä ohutta ihoa suojassa ja joustavana. 
Olen käynyt lukemattomia keskusteluja kasvohoitoasiakkaiden kanssa ja ihan satunnaisten soittajienkin kanssa silmänympäryksen vanhenemismerkeistä. Olen hyvin hämmästynyt siitä, miten osa ihmisistä on sitä mieltä, että rypyt, tummuus ja silmäpussit ilmestyivät parissa päivässä. Tämä ei ole mahdollista, vaan vanheneminen on prosessi, joka etenee pikkuhiljaa. Olen pohtinut sitä paljon, miksi jotkut huomaavat tapahtuneen ihan yllättäen ja usein jonkun muun kriisin yhteydessä. Tietysti itkeminen saa nämä kaikki vanhenemisen merkit voimistumaan ja ehkä selitys löytyy siitä.
Vaikka joidenkin mielestä rypistyminen ja silmäpussit ilmenivät yhtäkkiä, mitään nopeaa hokkuspokkus-konstia ei ole niiden poistamiseen. Tiedän omasta kokemuksesta, miten harmittavaa on, kun yläluomi on niin turvonnut, että se valuu jo ripsienkin päälle. Itselläni sellaista alkoi tapahtumaan vasta 60 vuotta täytettyäni. Toisilla pussit iskevät silmien alapuolelle ja turvotus voi olla myös toispuolista. Tämä toispuolisuuskin saattaa aiheuttaa joillekin suuren ihmettelyn aiheen, mutta ihminen on toispuolinen, eivätkä silmät ole mikään poikkeus.


Kylmä poistaa turvotusta

Silloin, kun halutaan nopeita ja näkyviä tuloksia, pitää kääntyä plastiikkakirurgin puoleen. Kannattaa myös keskustella siitä riittääkö pelkkä silmäluomileikkaus vai kannattaisiko nostaa jo otsaa ja kulmakarvojakin. Näistä asioista kannattaa kysellä plastiikakirurgilta, koska minä en pysty seuraamaan heidän menetelmiensä nopeita uudistumisia. 
Silmänympärysvoide ennaltaehkäisee turvotusta ja nyt tarjouksessa oleva BioLumin-C Eye Serum NYT 59€ (74€) on tehokkain aineenvaihduntaa kiihdyttävä silmänympärysvoide. Yleensä noin 2-3 viikon käytön jälkeen turvotus vähenee ja myös tummuus vaalenee. 
Kylmäpakkaus otsalle ja silmien päälle on nopein konsti laskemaan edes vähän jo syntyneitä silmäpusseja. Itse tykkään kovasti tällaisesta kylmähoidosta, koska se myös rentouttaa ja poistaa stressiä. Kylmäpakkauksen alle kannattaa silmänympärille laittaa Dermalogican Stress Positive Eye Lift (62€), joka silottaa ryppyjä ja rauhoittaa atooppisen kuivaa ja turvonnutta silmäluomea. 
Dermatude-kasvohoito (170€) on paras ja tehokkain kasvohoito poistamaan turvotusta koko kasvoilta. Dermatude on hyvä hoito, koska siinä käsitellään myös silmäluomien alue. Suosittelen, että kannattaa ensin kokeilla kaikki kosmetologin konstit, ennen kuin lähdetään kirurgin pakeille.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti