tiistai 14. kesäkuuta 2022

Tähtitarjoukset 27.6. saakka


Uudet Tähtitarjoukset sopivat täydellisesti kesään ja herkällekin iholle.


Silmänympärys sileäksi

BioLumin-C Eye Serum kuuluu hyvin suosittuun BioLumin-C -hoitolinjaan, joka perustuu C-vitamiiniin. Tämä silmänympärystuote on ohut geeli, joka imeytyy hyvin nopeasti ja sen vaikutus on turvotusta poistava ja ryppyjä silottava. 
BioLumin-C Eye Serumin vaikutus perustuu antioksidanttiseen C-vitamiiniin, joka korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa ihon rypistymistä ja ohentumista. Tämä silmänympärysgeeli on oikea täsmähoito tähän vuodenaikaan, kun uv-säteilyn vaikutus on pahimmillaan. 
Kesällä kannattaa muutenkin kiinnittää erityisesti huomiota silmänympäryksiin, koska auringossa siristely on varma konsti saada ryppyjä silmäkulmiin. BioLumin-C Eye Serum sopii hyvin myös meikin alle ja varsinkin helteiseen aikaan sen ohut geelimäinen koostumus ei sotke meikkiä hikoillessakaan. 
BioLumin-C Eye Serum sopii kaikenikäisille ja erityisesti niille, joiden silmänympärykset helposti turpoavat hormonaalisista syistä. Kevyen koostumuksensa vuoksi tämä geelivoide sopii myös nuorille vaikka ensimmäiseksi silmänympärystuotteeksi.


Herkän ihon kuorinta

Dermatuden Enzyme Peel on aivan erityinen kuorintatuote herkälle, helposti punoittavalle ja couperoottiselle iholle. Tässä voidekuorinnassa ei ole mitään rakeita, vaan sen vaikutus perustuu pelkästään hedelmähappoentsyymeihin, jotka sulattavat kuolleen solukon ja poistavat hilseilyn.
Enzyme Peel on hellävaraisin kuorinta, mitä kosmetiikasta löytyy ja siksi se sopii äärimmäisen herkällekin iholle. 
Levitä tämä voidemainen tuote puhdistetulle ja kuivatulle iholle ja anna sen vaikuttaa 2-5 minuuttia. Hyvin herkkäihoiset voivat pestä kuorinnan pois lämpimällä vedellä, mutta muilla ihotyypeillä kuivahtanutta voidetta voi hieroa ja ”rullata” irti ja saada näin lisätehoa kuorintaan. Lopuksi iho huuhdellaan hyvin ja laitetaan hoitotuotteet.
Tätä voidekuorintaa voi käyttää 2-3 kertaa viikossa. Enzyme Peel on myös edullinen käytössä, koska tuubi riittää noin 30-40 kuorintakertaan. Kaikki ihotyypit tarvitsevat kuorintaa ja myös herkkäihoiselle ihon pintaan nousee hilseilyä ja huokoset tukkiintuvat.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

2 kommenttia:

 1. Oletko Inkeri päässyt ennakkoon testaamaan uutta daily milkfoliantia? Julkaistu myyntiin tänään. Terkuin, Timo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi23:18

   Kiitos kysymyksestäsi.
   Sain jo viime viikolla Milkfoliantin (68€ ja pikkukoko 19€) kokeiltavaksi ja tuote vakuutti minut välittömästi. Joskus uutta tuotetta pitää vähän kuulostella, mutta Milkfoliant antoi heti täydellisen vaikutelman. Se on samantyyppinen kuin Daily Microfoliant, mutta jauhe on kuin kerman väristä perunajauhoa ja ihanan silkkimäistä. Siinä ei ole mitään karkeutta ja se tuntuu iholla kermamaiselta. Täydellinen tuote hyvin herkällekin iholle. Suosittelen kokeilemaan. Uskon sen olevan sopiva päivittäiseenkin käyttöön myös Suomen talvisäässä.

   Inkeri

   Poista