lauantai 18. kesäkuuta 2022

Uutuus Daily Milkfoliant

Olen taas aivan innoissani, koska Dermalogicalta tuli uusi kuorintajauhe Daily Milkfoliant (68€ ja pikkukoko 19€), joka vakuutti minut heti. Jo ensimmäisellä käyttökerralla tiesin, että tätä tuotetta minun asiakkaani tarvitsevat.


Dermalogican uusi kuorintajauhe Daily Milkfoliant vakuutti välittömästi.


Hellävarainen Milkfoliant

Niin kuin nimestä voitte jo päätellä Daily Milkfoliant kuuluu samaan kuorintojen ”sisarussarjaan” kuin Daily Microfoliant (59€) ja Daily Superfoliant (68€). Milkfoliant on myös jauhemainen, joka veden kanssa muodostuu kermamaiseksi vaahdoksi. Se on tarkoitettu herkälle, punoittavalle ja ohuelle iholle sekä silottamaan vanhenevaa ihoa. Pääraaka-aineena on rauhoittava kaurajauhe, joka kuorii hellävaraisesti epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut.
Kookosmaitojauhe ja kauraleseuute vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä ja se on tärkeä ominaisuus Suomen talvessa. Viinirypäleuutteen ja arginiinin yhdistelmä on luonnollinen kuorintaseos, joka silottaa ihoa ja tekee siitä pehmeän. Arginiini saadaan panimohiivan ja rypäleuutteen käymisestä ja siinä on lempeä hilseilyä irrottava vaikutus. 
Sakkaridi-isomeraatti ja hyalyronihappo muodostavat ihon pintaan kosteuttavan kalvon, joka vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä ja estävät ihon kiristymistä ja kuivumista. Milkfoliantin kuoriva vaikutus tasoittaa ihon sävyä ja vähentää vanhenevalle iholle syntyvää kirjavuutta.

Milkfoliant on käytössä nopea ja helppo

Milkfoliant on käytössä ihan yhtä helppo ja nopea, kuin aikaisemmatkin jauhekuorinnat. Sitä käytetään pesun jälkeen ja seoksen ei tarvitse vaikuttaa sen enempää, vaan sillä vain pestään kasvot. Muista käyttää kuorintaa myös kaulaan ja dekolteelle näin kesällä. Milkfoliantia voi käyttää joka päivä, mutta äärimmäisen ohut couperosa-iho kannattaa kuoria joka toinen päivä.
Yli nelikymppinen iho tarvitsee kuorintaa pysyäkseen sileänä ja kirkkaana. Ikääntymisen myötä uusia ihosoluja syntyy hitaammin ja ne työntävät vanhaa kuollutta solukkoa pois tieltään aina vain vähäisemmin. Kuollut solukerros kertyy ihon pintaan harmaana hilseilevänä kalvona, joka myös hidastaa uusien ihosolujen syntymistä. 
Kuorinnan puute saa muutenkin kalpean ikääntyvän ihon näyttämään harmaalta ja ihonhoitotuotteet eivät imeydy, eikä meikki levity kunnolla. Milkfoliant on täydellinen kuorinta ohuelle vanhenevalle iholle. Olen täysin varma, että vuoden lopulla Milkfoliant on yksi Dermalogican eniten myytyjä tuotteita. Harvoin uutuustuote on heti näin vakuuttava ja sen merkityksen ymmärtää ilman pitkää koekäyttöä. Milkfoliantia on myös pikkukokona (19€), josta saa kuorittua noin 10-15 kertaa. Isompi koko on saman kokoinen kuin Daily Microfoliantkin ja siitä saa noin 60-75 kuorintakertaa.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti